Uoči revanša
0

Upozorenje navijačima Partizana pred meč sa Realom: Grobarima je bolje da ne prave incidente

S. G.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kako se bliži treća utakmica play off serije četvrtfinala Eurolige između Partizana i Real Madrida tako i tenzije rastu, a srbijanski mediji upozoravaju kako se domaći navijači pod svaku cijenu moraju suzdržati bilo kakvih nereda.
Ukoliko ih bude, dvorana u Beogradu će biti ispraženjena, a publike nikako neće biti u četvrtom meču, ako se on bude igrao.

Tu je informaciju za srbijanske medije potvrdio Goran Grbović, direktor beogradske Arene gdje će se utakmica igrati.

"Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povrijedi, kompletne tribine se prazne, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom historijskom momentu. Real je na koljenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi", priča Grbović.

Mesecima Evropa bruji o atmosferi u Beogradu gde se rekordi posećenosti obaraju iz nedelje u nedelju.

"Nema dileme da će beogradska Arena ponovo biti puna, ali ako su ostale play off serije Eurolige pod lupom, onda će ova biti pod mikroskopom i čekaće se i najmanja moguća greška", dodao je.

Svima je dobro poznat incident koji se desio pred kraj drugog meča ova dva tima igranog u Madridu, kada je došlo do opšte tučnjave igrača jednog i drugog tima.

Suspenzije su zaradili Yabusele i Deck kod Reala, te Punter i Lessort kod crno bijelog tima.