Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E fakat treba imat muda pa se bacit ozgo na glavu ... haj na noge inekako , al na glavušuuu , svaka čast
@MoralnoFleksiibilan ma ja .. a kad skočiš na glavu moreš na dnu i malo odspavat
da, tacno..al' riskirati zivot zbog jednog skoka?!
stari most ,skokovi sa starog mosta ,velez su simbol grada mostara ,koliko god to drugi mrzili
ne vidim razlog zašto bi itko mrzio sve što si napisao... jes da je danas ''novo vrijeme''...ali sve navedeno JESTE simbol mostara ..sa malenom opaskom - prijeratni velež kao institucija, tu nema dileme
Jadan nebio ja sam rodjen ni 50 metara od Starog Mosta i citavo djetinjsto proveo oko mostar ali PRESEREVANJE je preseravanje pa se tebi svidjalo ili ne. Isapde da su krezubi skakaci sami svojerucno napravi Stari Most.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako Lorens Listo bude nastupao, ne vidim smisao odrzavanja takmicenja
koji klinac organizujete ovo seljacko takmicenje kad cete Lorensu Listi ionako dati titulu, pa makar lik na guzicu skocio..
Hoce li se opet balije samoubilacki bacat sa mosta za 10 markica
Svi Bosnjaci ti obrezanim oplodili onu ustasku ku.rvu koja te je okotila i odgojila tako poganim
hrvati ne skacu jer nemaju damu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja kao Bošnak bi iz inata skočio u dresu FC Hajduka...
Jel' skaču iz crnačkog dijela Mostara...
sad ce krenut komentari kme kme "okle 461 tradicionalni", "skakaci privatizirali most" kme kme... "ja sam iz mostara, ali...", "veHlez"... barem nek vam fino nastupić napiše nive fore, izlizali ste ove. ljubomora je bolest koja izjeda iznutra, opusteno ljudi samo :)
Bas kao sto napisa Dilipran 😂 festival mladosti, a stavili cover prosjek 85 godina starosti 😂😂😂
Slika se odnosi na hrabrost i ljepotu...
čuj 451...al hajd', nebitna stavka 100x prežvakana nego..zipa bola ovog mrmota na 6 slici i natpisa na crnoj majici, đe bola ti živiš, iz koje pripizdine si šljegao i čime te tove majjmune jedan!?
@Anti-SDA idiote, jel itko vrijeđao tvoje vjerske osjećaje pa daješ sebi za pravo da sereš u letu? kakve veze ima međugorje sa skokovima, kakva je to tupasta paralela!? uostalom, zapisano je masu stvari vezano za ovaj region pa se eto, danas sve zanemaruje i nipodaštava...a kao pravi mostarac (ne dotepenac!), karem tebi i ostalim paćenicima kako tradicija ide unazad 50-tak g., a romantičarsko-šupljikavo-sladunjavu sliku zadrži za sebe i svoje ukućane
@eroslav Medjugorje nema veze sa vjerom kakva vjera i gospa pa oni vise psuju gospu i isusa i isusovu krv nego iko ziv na ovom svijetu i njima da se ukaze gospa nemoguce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Tradicionalni 451.skokovi sa starog mosta". Iako je prvi skok zabilježen 1664.godine. Iako je formalno takmičenje ustanovljeno 1964.godine. Iako nije bilo mosta od 1993. do 2004.godine... Znači nekad se skakalo i više puta godišnje.
A da li se tu racunaju oni skokovi sa Titovog Mosta? Kolio se sjecam sezdeset i neke su odrzavani sa Titovog Mosta. Ja se sjecam da je Deda Pasic osvojio sve nagrade na 283 jubilarnim skokovima na mjeh a cinimi se i na noge sa Velikog Smetlja. Amore bit i sa malog jal sa Suncanice.
Kaka je ovo geratrija na slici jesu li vec Listi pehat dodijelili ma ne mora da se ni skakati...
Ajde Baliću sjaši više