Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onaj glupko UK iz Nase stranke kao nije vidio elaborat,a ovo bi mogao biti projekat stolkeca. Nihade dragi mani se Kojoviceve politike i ubleha i pridruzi se pravim projektima.
Zagreb ima jedno brdo iznad,i tamo se vozi svjetski kup.Sarajevo ima Olimpijske planine i tamo se ne vozi ništa,tako da se n a j e b e m mame primitivnim političarima
Svaka pomoć je ovdje umrla jer klocovi to lako unište i za svoj interes odrade.Kod nas takve planine i takvi uslovi ali valja ulagati što ovdje to niko ne voli.Razglednice sa ZOI 1984 su toliko izbledjele,da se sada stvara dojam kao da nikada ovdje nije bila olimpijada.
mene jedino zanima koliko će se para pokrasti dok se to ne izgradi, kakva je vlast, moglo bi ići u stotine miliona, jbga , za onaj kioskić četvrt miliona, zamislite tek "prostora" na gradnji ski staze???!!!
Bolje da ulože u saobraćajnu infrastrukturu, a ne ovakve senzacionalističke projekte. Kod nas se necijene oni koji razmišljaju, nego hajmo hopppp, a skočićemo za 10 god u provaliju.
Pa nema logike praviti skijalište pored Bjelašnice, Jahorine i Igmana koje imaju skijališta. Zašto se ne popravi bob staza na Trebeviću?
Treba imati Ivicu i Janicu Kostelić da bi doveli svjetski kup...staza u svijetu pun quratz
E ovo je za pohvalu i za medijski prostor, a ne ona prica iz pročetničke nase stranke, koji su i napravljeni da koce i kude sve dobro! Ne znam za vas ali ovaj Skaka je ubjedljivo najjaci covjek u Kantonu Sarajevo i u najmanju ruku vec ličnost 2019 godine!!!!
SARAJEVO OKRUŽEBO PLANINAMA, POSŽIJE OLIMPIJSKIH IGARA SVE SE UNIŠTILO I DEVASTIRALO A NIŠTA SE OBNOVILO NIJE, SVE JE PROPALO UMJESTO DA SE SVA MOGUĆA TAKMILENJA UORAVO KPD NAS DEŠAVAJU, SVJETKI KUP SKIJANJA, SKOKOVI, BOB, ITS ITD... HĆZAGREB OD BREŽULJKA ATRAKCIJU NAPRAVIO...
A SVE JE TO POLITIKA, NIJE U INTERESU NEKOME... IL SE NE MOGU DOGOVORIT KO CE VISE UKRAST
Ogromne prednosti sarajevske olimpijske planine Trebević u smislu zimskih sportova su slijedeće: 1-Blizina grada, 2-Nagib prema sjeveru (memli strana ) pa direktne sunčeve zrake nemogu topiti snijeg.
uredu je barba ..
Skaka samo gradi i pravi,pusti ove kocnicare
napravimo svjetsku pricu na nasem Trebevicu!
Ma radi ovaj Skaka nemam rijeci! Nevjerovatno je da je on jedan od rijetkih nasih politicara za koje se čulo i o kojem se prica. Naravno sve po zasluzi, ali tuga je kako su prije njega ove funkcije bezveze propadale!
Ma vjerujte mene bi bilo stid bilo sta reci za ovog Skaku u negativnom kontekstu. Pa covjek institucija za sve političare, uradio i moguce i nemoguce i njemu se nasao jedan mali Uk da drzi predavanje. Da nije smijesno bilo bi zalosno!
skaka je idiot
Ne mozemo od Bjelasnice napraviti kako treba sad fol hocemo na trebevicu samo bezvezni poeni se kupe