Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjela žaba da se konji kuju :)
Panonska jezera su sila, moze pricati ko sta hoce. Ono onakvo smetljiste pretvoriti u ovakvu atrakciju je za svaku pohvalu.
@THCIFCS samo vam to i preostaje jer ste neodgojeni kozojebi :D
Znači valovi su bili bože dragi......
@THClFCS Niti jedan komunisticki grad nije propao. Propali su samo tebi slicni - Sirija, Libija, Afganistan i sl. kozoyebi. Daleko vam kozoyebacka kuca od nase komunisticke Tuzle bila.
Talasaju malo sda i sbb, ali opet slabo, mirne su vode uglavnom.
Jasmine iskupio si 3 puta vise vise raftera na slanom umjetnom jezeru nego Galijasevic na Uni. Neka pricaju sta hoce, niko nije savrsen ali tebi skidam kapu. Tuzla ostaje crvena crvena!
@THClFCS Nista drugo i ne znas, prosjecni glasac sda sa pamcenjem zlatne ribice i inteligencijom amebe.