{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turnir u uličnoj odbojci za djevojčice na SCC danima odbojke

Klix.ba
9.6.2015. u 15:18
13
8
Turnir u uličnoj odbojci za djevojčice na SCC danima odbojke
13
Turnir u uličnoj odbojci za djevojčice na SCC danima odbojke
U sklopu "SCC dana odbojke" od 11. do 13. juna na trgu ispred Sarajevo City Centra, biće održan turnir u "uličnoj odbojci" za djevojčice. Organizatori događaja su Marketing agencija B40 i Odbojkaški klub ORT.
Pripreme za Happy :))) S.ketch Street Volleyball 2015 se privode kraju. Tereni za ovu manifestaciju će biti postavljeni u četvrtak na trgu ispred Sarajevo City Centra.

Prijave ekipa su još u toku. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 1998. godine i mlađe, a biće podijeljene u tri konkurencije: 98-99; 00-01; 02-mlađe.
Podsjećamo da svi zainteresovani mogu ispuniti prijavnicu na web stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijave se takođe mogu slati e-mailom na [email protected]

Finalna registracija ekipa je u petak, 12.06. do 8:45 sati ispred Sarajevo City Centra. Mečevi će se igrati u petak i subotu, od 9:00 do 20:00 sati. Finalni mečevi su na rasporedu u subotu, od 18:00 sati.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku, i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod ispred Sarajevo City Centra ovog vikenda. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju SportLife, MultiSola i Happy. Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: