Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed za zdraviji način života, svaka čast Klixu!
PRVO VI NAUČITE PISAT. MATARHON ???
@RunBabyRun Sta podrazumijevas pod "kompletan kardiovaskularni pregled"? Maksimalna suma koju ce polaznici platiti je, ako sam dobro razumio, 200,00KM, a to je 6 mjeseci treninga i gratis startni broj za Sarajevo Polumaraton u septembru. Ako je prijavnina na polumaraton 30,00 KM, i ako je cijena ergometrije u Sarajevu 80,00 KM, ostane 90,00 KM za 6 mjeseci treninga, znaci 15,00 KM za 12 treninga mjesecno, odnosno cijena jednog treninga ispadne manje od 1,3 KM. Za to ne mozes dobiti vise ni kracu kafu :).
Ocekivati je da za tu mjesecnu clanarinu polaznik prvo dobije kompletan medicinski pregled, prvenstvano kompletan kardiovaskularni pregled. Ne bi bila dobra reklama za skolu da im polaznici pocnu dobijati srcane udare. Ali, to bi bilo isuvise lijepo da bi bilo istinito.
pohvale za to,znaci da gradjani BiH imaju novce za gluposti,da nismo tako jadni,da nam je situacija savrsena u drzavi pa eto moze i to sad,i sto se to sve naplacuje,gledam ove kojekakve trenere djece u kojekakvim klubovima i kazu skolnimo djecu sa ulice dodji te kod nas i placajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
od 90% negativnih komentara na ovaj clanak, odjednom nigdje nijednog...
sta ces, druze,niko ne voli zavidne tetke sto se hrane blacenjem drugih ;)
e nek i ovo docekah da vise ne lipsavam sam po vilsu, u drustvu je uvijek ljepse
NAPOKON i u našem gradu! BRAVO za ideju i samo naprijed :)
sve pohvale za ideju! hvala ovim momcima sto zele dobro svom gradu. takvih vise nema mnogo
zasto je prodavanje magle nesto ciji ce rezultati biti lako provjerljivi u septembru kad zakazu polumaraton? onda cete da cutite, vi ljubomorne duse :D
Sjajna ideja. Promocija jedne od osnovnih vrijednosti koje su danas zapostavljene. Kamo srece da nam djeca danas u skolama svakodnevno imaju po sat obavezne tjelesne kulture da se naviknu i upravo postanu ovisni o kretanju i fantasticnom osjecaju koji im kretanje pruza. Najveci protivnici kretanja i fizicke aktivnosti su ljudi koji se prezderavaju u plus beskonacno, imaju zapustena tijela s puno visecih dodataka i slaufa. Djecu trpaju jeftinom brzom hranom i prepustaju ih odgoju agresivnih video igrica i raznih internet aplikacija jer i ti roditelji nikada nisu naucili koliko je zivot kratak, svet i kako ga je nevjerovatno glupo traciti plutajuci u salu ispred ekrana ili tegle nutele.
''Većina registrovanih trkača je ženska populacija.'' Daj 3 muška trenera, postavi tarifu i odmah se cure žele baviti sportom. Podsjeća me na osnovnu školu i nadmetanja na časovima fizičkog ;)
...bolje sat zandaranja sa mladicem, nego ovo...
Hahahaha :D Cuj 40 maraka da trcim na Vilsonovom, o majko snobovska!
Ovi što se sprdaju sigurno se ne sjećaju kad su zadnji put potrčali više od 20 metara. Vjerovatno na fizičkom odgoju u školi, ako su imali nastavnika "shu.pka" koji ih je tjerao da trče.! Ja lično trčim sam, ali ovi koji su se prijavili, doživjeće veliku promjenu u životu i to pozitivnu. Tih 40 KM mjesečno nije puno, bolje nego da ih troše nabeskorisne kafe i uzaludnu nadu u kladionicu.
Svaka čast i iskreno mnogo sreće i uspjeha u budućnosti. Meni je dovoljna ova rečenica da prepoznam pravu stvar: "Pozitivan stav prema životu i sportu je najvažniji, jer dozvoljava napredak u svim životnim segmentima i predstavlja jednu od osnovnih koristi koju će polaznici škole trčanja imati". - Sretno i samo naprijed!