Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi od ture na Igman, jel bila kisa u Sayabosni? Haj nije to bitno, nego jesul legle dnevnice i honorari i ko pojede grah. Jel bio lesho, sportcki ili sa suhim mesom?
kiša u nedjelju
I meni krivo sto nece odgodit, a javljaju kisu
@NoviSarajlija i to ne kišica, već jaka kiša.
samo se pitam koji je procenat buzdetlija u sastavu
tour de igman..prejako jos fali zavidovici open..a mozda ima i to
Bas si ovan.
Čuj "Tour de Igman". Pa mogli ste našu neku riječ skontati, a ne francusku. Ispadosmo kolonije njihova. To nema ni u Zimbabweu.
Koji projekat? Ko voli sjede na biciklo i vozi od svega treba napravit projekat i poso??? Gledaj sponzora hebote ko da se vozi formula. Sve u cilju promocije biciklizma i oplimpijske planne Igman sa ciljem uzimanja love od strane redovnih uhljeba iz NVO u sprezi sa lokalnim vlastima i poznatom lopovijom.
debilu: neko treba platiti taj grah sto se pojede, neko treba platiti kisele koje se popiju, neko treba dati gorivo da grah dodje na igman i oni koji ce ga skuhati ...
@darkness11 za bilo kakvo okupljanje u kojem neko nesto pojede, neko nesto popije, neke se nagrade podjele - treba sponzor i to nema veze sa NVO, uhljebima i lokalnim vlastima - DEBILU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)