Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmee kmee
Bio sinoć i sve borbe su bile atraktivne. I kad mi netko kaže da smo mi u Mostaru nacionalisti, sovinisti... Kakav krkanluk i balinluk u Mejdanu, ugodnije bih se osjećao u Ošvama da me ugosti Nusret Imamović sa svojom rajom. A mi ovdje tuzlacima pod BB pokazali gdje im je najbolje točeno pivo. Ali eto opet mi kamenjari i skutori a Vi primjer.
Igore ti si nas pobijednik !! Svaka cast za srcanost u ringu... 👏
Bravo za druga Igora ! :)
dobar je bio ovaj nas i svaka cast doguro sindo finala ali drug moj ovo je K1 to je vec drugi nivo u odnose na kojekakve abcd organizacije gdje sinse do sada borio ..
ukucaj to na google bice ti sve jasno..
hahahahaha joj taraba
Šampioneee!! IGOR EMKIC!