Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je jedan veliki car. Pomaže svakome i poštujer svakoga. Kada su čilića optuživali on ga je prvi branio, Dzumhuru je pomogao da u Beogradu trenira i ima trenere, pomogao BIH oko poplava itd... Ako ne volite Srbe ne znači da pljujete Novaka. Ja znam da se neki pojedoše što Novak promoviše Srbiju na najbolji nacin, što je najbolji na svijetu mozda ikada, da za Srbiju svi znaju zbog njega, da himnu zna cijeli svijet itd. ali to samo govori koliko su zlobni i iskompleksirani...
ne samo da je vrhunski sportista nego: http://www.ekskluziva.ba/DOKOVIC-Sramota-me-srpskog-naroda-koji-je-digao-transparent-za-Srebrenicu-u-Grckoj-/100211.html
Koji ce to mec biti, mora pobjedit publiku, murray-a, i osvojit 1 mjesto.
Vi lupajte dislajkove, ali nole vraca prvo mjesto.
bezveze su pozvali Goffina da igrao umjesto Monfilsa...ni jednom a ni drugom nijw mjesto na ovom turniru....
nolo od monaka pojeo prasetinu umesto trave..slaninu i cvarke napao ko nekad..njiiihaaaaa..prrrrrrrr..
Nole za sve notmalne ljude je prije svega covjek i sportas! Kad je osvajao i pomagao svi su ga u nebo dizali. Cim je poceo da pada odma pocinje pljuvotinja. To je odras nas balkanski. Nismo bolje ni zasluzili! Nemamo se sto cudit. Zelim svu srecu Novaku u da osvoji turninr.
Bas tako!
@Slovenac A da jarane,sto s nervozan tako?Ako su ti finansije problem,otidi na onu vjest o prihvatnome posle ovdje na portalu,ostavio sam savjet...ako je ljubav,imam copor koza ti dadnem,ako je ishrana-nac ce Selam nekih pitijica od sunecenih kozica sa blaghim okusom cune za te,ih,masallah!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mora da je poceo meso jesti
Samo krtina!
A da,jesil Pedja el si Sava,odluci se jarane,nemoj me srkletit vise!
Jos 2 pobjede za #1
Podrcaće Mareja kao siroče napolitanku!