Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ono bi? Politika se ne smije miješati u sport... osim kad nama to odgovara :)
Visa sila, mora se mijesati kad je u pitanju agresor.
Ukratko receno poruka je sledeca - Samo mi Englezi ( i Ameri naravno) imamo pravo da bombardujemo i napadnemo drzavu koja nam se cefne, da ubijamo, pljackamo i to se zove demokratska intervencija . Imaju pravo i drugi koji su nasi prijatelji, Izrael naprimer. Rusi nisu nasi prijatelji i zato nemaju to pravo. Zato cemo da im kinjimo tenisere.
Cancel kultura pod okriljem 'demokratije',samo nek ovako nastave,vidjecemo gdje cemo zavrsiti na kraju sa ovakvim licemejrjem.
Zapadna Demokratija na djelu
Navijam za Medvedeva da igra u finalu sa Djokarom čuj mene ciganijom...
Nisu im trebali dozvoliti da igraju i ove godine.
Ova pravila bi ja uveo za sve koji žive na zapadu a podržavaju i glasaju za diktatore u državama iz kojih su pobjegli. Zabraniti dvojna državljanstva.. jer se koriste u kriminalne svrhe
A nole?
Još kad bi i religiju izbacili iz politike , 👍
Jos im zabranite da igraju pod svojom zastavom i to je to. Preseravanje. Sport i politiku razdvojite a oni sigurno nisu krivi za rat.
Ako podržavaju Putina i Lukašenka i ne osuđuju agresiju na Ukrajinu, onda su krivi.