Komentari (554)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WAWRINKA NIJE NORMALAN. KO NA SPIDU, TOP U RUCI
srbija na aparatima.
Još su mu prvi set bukvalno UKRALI! Trebalo je biti čistih 3 :0!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ne da se noletu garos da osvoji i sve džaba... al dobro ima još vremena za njega, legenda je i veliki humanitarac
ajde sto pisete nacionalisticke komentare na to sam naviko,al sto se rugate ko djeca i pisete nebuloze neke
Nije sporan Nole u cijeloj prici.Covjek je trenutno "numero uno" i zaista igra tenis u zivotnoj formi.Medjutim sve sto se desava okolo njega, pocevsi od folklora, neobjektivnih novinara, kvazipatriotizma, etc..stvara kod jednog dijela ljudi opravdan antagonizam..a on je zato ponajmanje kriv.
uh uh sunce li ti kalaisano pojedini klix-ovci jadva docekase da N DJ kiksne pa da krenu u halasenju
Smrdići, aminofilin a ??? He,he
"Znate u Parisu nikada nisam pobijedio a tri puta sam bio blizu."(Nikada Djoker nece osvojiti LG nikada..Wawrinka ili STANTHE MAN ga jee doslovce samljeo. Idem da uzivam u reprizi meca.
https://www.youtube.com/watch?v=p4BLP3jh-jo "Jbte, pet puta stane u p bre materinu, bre... "
Nole, dao si sve od sebe ali ne mozes uvek pobedjivati i kad si u najboljoj formi. Zamoli Jelenu da te malo izmasira i sve ce biti OK. ;)
Ima vas možda 10-15 koji zloupotrebljavate ovaj događaj, dižete tenzije i podgrijavate nacionalizam. E za sve koji se prepoznate.. želim vam od srca da se o svom jadu zabavite!
I ja želim Bosnu bez smrda pa evo...
Meth, sto vrijedjas mjesance? Neka si ti cistokrvan, idi sad Fatmiru Alispahicu na raport.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakva igre bogtemazo... bravo stan majstore!!
sreća pa postoje kamere i sve je evidentirano jer bi u suprotnom srbi za par godina slavili historijsku pobjedu Djokovica nad Wawrinkom u Parizu kao što slave i bitku na Kosovu
Komentar je vrh!
Da, kao sto je Milosevic u ono jadno vrijeme nakon bombardovanja Srbije od stane NATO pakta izjavio " MI SMO POBEDILI" a ovamo svi plescu uraa Slobo....btw da ne bude da nesto izmisljam procitajte sta kaze Dobrica Cosic o vlastitoj naciji i bit ce vam jasno zasto su srbi takvi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divno, Wawrinka!
BOLJI JE BOBA ZIVOJINOVIC ZVANI BOBA ZIVOTINJA BIO TENISER OD DJOKOVICA SAMO STO JE TADA KONKURENCIJA BILA JACA!
interesantno da su na ovom tekstu 95% pravoslavci :) vise oni popljuvase katolike i muslimane nego sto neko napisa sta ruzno za novaka. bolesnici u p*cku materinu brdsko-planinsku da idu :)
bice jos fore da crnogorac hrvatskih korijena osvoji RG.
Džaba ti trud srbine, hrvati vas ne podnose, mislim na prave hrvate iz Hrvatske a ne na ove čovićeve škoture hercegovačke
e jevreje vise vole. kazu manje dime kad ih lože :) hehehe zidovski nacista ariels HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj sto pobijedi - isti onaj sto je osvetio naseg Damira! :|