Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roger je pussy koji gleda samo sebe. Ako ima njega tu ,navijače. Pussy.
Da je ljudina uzeo bi reket i otisao s tobom u NS,igrao Davis cup protiv Srbije.Federer je sigurno najtalentovaniji igrac svih vremena ali da je najveci gospodin,sportsman i slicno ne bih se slozio,medijski je napuhan samo.
I Federer ce igrati protiv Srbije, a za nas ne igraju ni Djokovic, ni Toricki ni Tipsarajevic... ukratko, na*** smo. :D A prosle stigli do finala, ironije...
Pa dobro, učinio si mu veliku uslugu, ne dozvolivši nadalu da uzme 14 grand slam titula. Ovako je ostao na 13 GS titula, 4 manje od rogera. A da je osvojio 3 manje.
Mozete da pricate sta hocete ali je R. Federer najveći kralj te igre i najbolji teniser svih vremena
Vidi mu skor protiva Nadala i sve ce ti biti jasno!!!
ne znam za vas, al' ja bih mu j.ebo ženu
gdje ti nece podrsku slati, pa jel ti zet ili nije?! :D