Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strucnjak za izgubit vec pobijedjen mec,strasno
psiha ga je*e, talenat nije upitan
Tipicno bosanski mentalitet,zbog jednog izgubljenog poena,izgubi i naredna tri dok psuje zasto je izgubio onaj prvi...
prosjecam teniser, to ce i ostati
SLOBODA!
Klixu, klixu!!! Bas vam ide ova slika uz tekst. Damir u stilu 'yes', a izgubio mec... Svasta
Lahko je sad govoriti kako je loš i kako je slab psihički, u slučaju pobjede sve bi pljuštalo od pohvala. Momak je dosta napredovao ove godine i vjerujem da će do kraja godine doci i ta ATP titula, rank karijere je već ostvaren, samo naprijed i u nove pobjede.
Ponesi koje farmerke iz Istambula.
Volio bih da imaju mijesani teniski mecevi.Da uzivamo gledati kako Serena razvaljuje "jaci" spol.
Uvijek sudija kriv kod nas..bez obzira na sport. E moj Dzumko previse dajes da te klix uzdize nebacaj pare bezveze..
Rekao sam ranije,dva kola i to je to.
Ovo ni sam Damir sebi nece oprostiti, a kamo li mi!? Zato sve kritike su na mjestu...
Bravo Damire nema veze sto si izgubio predstavio si našu zemlju najboljem svijetlu, drugo je to što naš narod nezna prepoznat napredovanje. Svi koji su ga izvrijeđali ste obična stoka.
ne moze predstavljati zemlju u najboljem svjetlu onakvim ponasanjem.
Samo treniraj i igraj ne gledaj ko sta prica itd ;) ima vremena za tebe napredovat ces aBd da se gleda ko sta radi nikad nista nebi uradio a do sad si napravio dobar posao u svojoj karijeri ;) pobjediti Nadala nije mala stvar igrati protiv Federara itd ;) Samo napred
@debuger dodji sebi :D
To je ta limitiranost i pticje srce, koja pravi razliku.. Moram, NAZALOST, da konstatujem da Djumi nije igrac za najvise domete, iz vise razloga..
Kilavom igrom protiv jos kilavijeg protivnika izgubi dobijen mec . Nije on dorasto vrhunskom tenisu ni psihom ni fizikom , nek' prica ko sta hoce .
napusis se kurca damire