Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ona ima tek 16, zivot je pred njom i nek samo nastavi.
mislim da u tenisu nismo zaostali... !!! bavio sam se tim sportom preko 6 godina i znam o cemu govorim svaka cast i Džumhuru i svim ostalim samo tako nastavite.. sjecam se Džumhura kad je jos bio jako mali i rasturao :)
jest naslovtugaljiv... da nam je svima da vidimo uspjeha nekog a nidje nista. e jebiga ne znam, covjek se jos vise sjebe kad vidi ove naslove a onda u tekstu da je bila u top 200
...za sve Bosance i Hercegovce koji nastupaju za zemlju u kojoj su rodjeni ili iz koje su im roditelji! Prodane duse nikome ne valjaju niti ce valjati (sve je to kratkog daha)!
bolje da suutimo i ne spominjuemo tenis jer smo u tom sportu zaosatali ko eritreja u proizvodnji hrane
rammstein, koji je tvoj uspjeh??? Nauci bar da pises, ekavica ili ijekavica, \"malo\" si se z.....o ! Treba li taj tvoj (ne)uspijeh cestitati? PssssT ;-)
svaka cast, napredujemo
Ohebi u maticu (dok jos postoji) ako ti ovdje nepase...
Jel ova Ema rodica, sestra il\' neki blizi rod seljacine koja objavljiva ove vjesti?
HA,HA,HA!!!SMEŠNO,ZABILJEŽILI USPEH?PA KOJI,GDE?