Negodovanje zbog igre na kiši
0
US Open: Nadal pokrenuo pobunu protiv organizatora
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijeda, zloba, nepismenost, mrznja prema svemu sto je vise i bolje, zelenkaste buljave oci, razjaplkjena usta iz kojih nerijetko cure bale. Jednom rijecu: Bosna i Bosnjaci.
Gdje je ovdje \"Ne želimo izlaziti na teren ako pada kiša. Ako moram na teren, učinit ću to, ali mislim da to nije pošteno\" pokrenuta pobuna?
jarane hoces kopacke da ti posudim?
@bosniak ti si bolesni napacenik. boli me racqu sto si ti vani i sto studiras ubleho jedna, ti si sve prosao i vidio -hah. I ti si jedini, mi sjedimo kuci i drqamo racqu. takvi kreteni poput tebe trebaju da su Jagomiru 12 mjeseci godisnje uz godisnji odmor u Fojnici na rehabilitaciju da vas posalju.
haha vidi ti ljubomornih bosanaca na svom vrhuncu. a vidi ovog sto brise kukije i daje 11 thumb downova u minuti. to je jarane bolest da ti kazem. stavi jos jedan, ajd za moju dusu :D a sta je sa ovim: ko je pomenuo sta sam vidio. citaj moj post opet. a za ovog sto ne moze dijasporce. jarane nisam ja u ratu pobjego. moja porodica je imala vise clanova u armiji u toku rata nego bilo cija od ovih sto nesto komentarisu. zato spustite se na zemlju i manite suplje. kontaj kako ces djecu prehranit sutra. haj\' zdravo p.s. ajde ti sto brises kukije i pucas po 10 minusa u minuti udri sad :D us.ro sam se :D
Sto ne mogu ovih dijasporaca.. kad pocnu tisra :D
sta si vidio sa 24 godine... aj staaa??? ajd reci nama zalupanim, koji smo ovde u BiH citavu godinu... ajdeeee reciii nammmmmmm........
za ovog pametnjakovica koji gura nos gdje mu nije mjesto. u bosni sam 2 mjeseca u godini s obzirom da studiram u inostranstvu predzadnja godina necu reci ni koji fax ni gdje jer nije bitno, ali poenta je da ne guras nos gdje mu nije mjesto, s obzirom da sam za svoje 24 godine stekao i postigo vise nego sto ces za cijeli zivot. ali opet, to je ono sto bosanci najbolje znaju zar ne: gledati tudja posla ;) ? a kladionica, sa vremena na vrijeme koji listic i to striktno u bosni, jer se to ganja gdje god i sa kim god sjednes, pozz
haha ajde oyeb.ino jedna zaposli se, kladionica i besposlicarenje, to je sve sto znate....da \'ocete pocrkat od gladi volio bi nego ista :)
@a Odavno niko nikoga nije bolje opisao kao ti njih. Svaka cast! Ovo da sam ja napisao sam bi sebi LIKE dao.
covjek je u pravu- c i je n a t o r.b a
te kvote dodaju po 20 km kad je ovoliki iznos, na tome se dobiva, osim ako ulazes pisljivu marku na listic ;)
Šta si igrao kvote 1,05 ????
znaci cekam 2 dana mareja i nadala da pobjede, kvote 1,05 na obojicu za 390KM. samo treba da izgube jos.
@@a bilo je prilike da to vidis na ovom portalu u video izdanjima, tako da ja o tome nemam potrebe pricati vise. Sretan sam sto se ne divim igracu koji ima poriv da se oblaci kao zensko (i to plavusa) i to vise puta, koji plese uz hulahop. Toliko o tome.