Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dzokovic je plemenito bice ...Neka ga Bog cuva...
uvijek sam znao da je Nole čovjek i po'... hvala ti BIG, BIG MAN!
On je zlato al otac mu je gooovno.
A što objavi, sad će biti najveći izdajnik 🤣
Đoković čovjek ispred ovog vremena
Velik si Nole, velik.
Normalan čovjek nije poput onih bradatih spodoba koje podržavaju Putina... .
Kakav je ovo rat đe Ukrajinci vise na wp i tiktoku. Tipa fb status: ispalio sam upravo rafal po ruskim položajima, očekujem da uzvrate vatru. Držite mi fige 💪💪
moderan. tako bi bilo da se zarati i kod nas, jednostavno nove tehnologije su usle u sve spore zivota ps i u rat....
Nole se mnogo.puta dokazao kao covjek koji bira ljudsku stranu ako mora praviti izbor .Sergij je mogao naravno negdje duskati sa svojom lovom a izabrao je pakao koji se odvija u Kijevu.Svaka cast ljudino.
Sportista i dobar covjek, ruzno je sta mu rade zbog politike
Sada je Novak dobar, a do prije mjesec dana toliko se pjuvljalo po covjeku. Btw nisam nigdje vidio da su se javili Federer i Nadal u vezi ovog rata u Ukrajini
Nole, kapa do poda 👏
Eh šta li je napisao Rubljovu i Medvedevu
Ne razumijem svrhu da nekom radiš besplatan PR kada ti se zemlja doslovno raspada, evo ozbiljno. Koji vrag, ovo je neka empatija po poznaničkim vezama - ako je toliko autentičan, neka se izjasni i podrži javno i neka pozove milijune svojih pratilaca da učine isto, doniraju, pomognu itd.
Ma ja, kažem ja da je dobar ovaj Nole
Djokovic u svakoj torbi ima kolach
po čemu li je autor ovg članka zaključio da su federer i nadal neutralni. to znači da je cijeli svijet neutralan jer stahovskom nije poslao poruku. ja nemam sumnje na kojoj su strani federer i nadala, ali sumnjičav sam na čijoj strani je đoković. za mir su naravno svi, ali ovdje mir nije moguća opcija.