Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ono sa kojom se Donna Vekić prije par dana nije htjela pozdravit jer je više od pola meča glumila da je povrijeđena 🤣 Nije joj prvi put bilo da simulira a i ovo je predstava jer je svjesna da su joj šanse protiv Sabalalenke 5% pa je odustala i cirkus napravila.
Ma nosi vise ove Ukraince u 100 persuna. Ma sta su se oni vise digli.Ma nemoj lutko ici igrati tenis okolo i idi pomozi svojoj drzavi.Koji je ovo vrag vise.Uzimaju lovu,provode se dok drugi brane drzavu.Koda patriote i napade panike dobijaju neke.Ovo treba prije turnira reci,nema price o rotavima,politici,nacionalizmu kao i rasizmu.Dosli ste da igrate tenis i to je to,sve ostalo je zabranjeno,hoces nece,ma cao!!!
Hajmo sve zlatne medalje, sve pehare, sav novac od nagrada i sva priznjanja dat ukrajinskim sportistima, da duše drage ne bi imale ovakve šokantne napade panike od kojih jedva ostanu živi. Haman im nije samo predsjednik glumac. Kakva je ovo glupost...
Sta je doticni gosp. Simon pogresno ili ruzno rekao? Da je Rusija napala Ukrajinu to stoji ali slucajevi kao ovi su tesko preseravanje