Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej, a da izbacite i Britance?! Genocidišu celu ljudsku rasu, vekovima! Šta velite?
Za evropu Ujguri su nebitni zato sto su muslimani i sto su daleko .Po ko zna koji put pokazalo se licemjerstvo evrope
nije to licemjerstvo Evrope uopste. Postavlja se pitanje sta radi Arapski svijet za Muslimane? ja cu ti odg., NISTA.
konezi..fašizam na djelu
Inače pored Wimbledona postoje dvije ulice koje nose naziv po John Erle-Drax, članu britanskog parlamenta iz viktorijanskog doba za kojeg istorija biljezi da je od kraljevstva dobio tadasnjih 4293 funte kao kompenzaciju za njegovih 189 robova koje je morao osloboditi.
U proslom stoljecu je nacizam krenuo iz Njemacke. U ovom stoljecu je nacizam krenuo iz Ukrajine. Zanimljiva ke cinjenica da su i u proslom stoljecu ameri iz pocetka blagonaklono gledali na to.
Šta je sa Đokom? Moraše mu pustiti da pobijedi na turniru!
Izbacite srbe..šta čekate!!!!
Ma sranje sve. Sve nekako nazaduje već duži vremenski period. Totalna devalvacija vrijednosti. Međuljudski odnosi u globali su zatupili. Izgleda da je to maximum koji ostvariti možemo, jer sve se nekako vrti u krug.
Olivere, bolje da si prno glasno.
I Amerikance nad Arapima i Srbe nad Bosnjacima
Sta ih ima izbacivat kad ih svakako nema 🤣 Muskih nema u top100 sigurno 10ak god (koliko ja aktivno pratim), zena ima, ali ko gleda zenski tenis, samo uza rodbina i kladionicari.