Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dobre slike ove vamos ismar:))
Danas, pon, ulaz je besplatan... ostalim danima se placa.. Evo raspored danasnjih meceva: http://www.saopen.ba/docs/12.03.12/OP.pdf
ulaz je besplatan koliko ja znam
VAŽNO! Pogledajte kako sam uspio nadigrati kladionicu, a to možete i vi. Uz minimalan rizik mjesečno ostvarujem preko 5000 kuna zarade. POSTAVLJENA 2 LISTIĆA! TRENUTNA BANKA: 16 880 kn, STANJE LISTIĆA: 26/56, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je stalan, 500 kuna po listiću. Pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Nije mi ni na kraj pameti da radim za nekog privatnika 10 sata na dan i da me gazi i pljuje. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija i jednostavnija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara.
na stranici nema najbitnije stvari a to JE GDJE I KAKO KUPITI KARTE? Koji propust...
dodjite svi da pratimo nase tenisere... oko 10 ujutro neka dodje tko god bude mogao da pratimo nase tenisere koji daju sve od sebe da postognu sto bolji rezultat na ovom turniru..