Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada je Serena rekla da su muški pi­čke jer su se žalili na plavu podlogu u Madridu, niko joj nije ništa pisnuo. Nabijem vas na ku­rac licemjerne i dvolične. Neka im je rekao i u pravu je čovjek.
Vise su placeni jer vise igraju.Muski mecevi na velim turnirima traju i po 5 sati i igra se na 3 dobijena seta,dok je to kod zena mnogo lakse i nijedan mec ne traje duze od 2,2,5 sata.Zasto bi onda i bili jednako placeni?Po zaslugama.Ova izjava definitivno ima mjesta jer se poredak najboljih kod zena mijenja skoro svakih mjesec dana.
Ma to je isti k.u.rac u svemu. Koga zanima zenski fudbal, zenski hokej, zenski tenis, zenska kosarka. Nek se one drze odbojke, to im najbolje odgovara a i oprema im je strasna. I automatski svi gledamo, ne zbog njihove igre nego zbog guza, ali gledamo.
za sve ljubitelje prognoziranja http://bet-tips.cogia.net
tenis mi je omiljeni sport i uživam gledajući ga , ali brate što ne volim žene gledat,to nije normalno,kad serena igra,samo ona igra,one vrište,nema tu više od tri udarca,užas.ne znam šta ih imaju pitati za ženski tenis,to su dva različita svijeta,kao da bundesligaša pitaju o našoj ligi...i puno je što one zarađuju.
Ti si budala ako mislis da ce gospodin kao sto je Roger Federer izjaviti ili se sloziti sa Tsongom pred milionskim auditorijem.
covjek je upravu! federer je licemjeran!
Federer - gospodin čovjek
a gdje je pecat?
Pa dobro mislim da teniseri i vise placu i tersaju i lome rekete na terenu nego teniserke. Prema tome, bar kad je tenis u pitanju ta prica ne drzi vodu.