Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam povrijedio ku*ac i upitno je da li ce me boliti za Tsongom
Dodig je pobjedio,mec je bio na njemackom eurosportu,stime sto je Tsonga igrao sa 50% snage,tacnije za-je-bavo se sa Dodigom,cuvajuci se za Wimbeldon,inace bi Dodika pojeo. I Nadal se poprilicno cuvao za Wimbeldon,dovoljno je vidjeti zalaganje,sa nekim nobodyjem .
evo ja pratim tsong na twitteru i pise da je pobjedio dodiga sa 7-6,3-6,7-6 pa sad kome da vjerujem???Pravo mi je zao ako je to neka ozb povreda jer stvarno dobro igra!
Ti si sramota za francuze koji su te usvojili i preuzeli te od Konga. Najodvratniji si ubedljivood svih, cak i od onog ceha!
Eh sto mi te zao gorilo! Sad ce ti se verovatno otvoriti trece oko pa ces i dalje moci da citas aure i procenjujes cija je veca mrcino!
Puuuši da prođe
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Jo-Wilfried-Tsonga.aspx?t=rh evo koji je tsonga bio prije 5 godina sa 22 godine - cca 220. na ATP listi.
dobar je damir juce izvukao vise mec lopti, danas trese ovog tipa a ima jos 7 godina da stigne i tsongu i dodiga.... mozda uspije mozda ne.
Dodig, to je onaj što igra za Hrvatsku, ali kako je prošao naš DžumAhur na ovom turniru?
ovo dodik neku zavrzlamu napravio