Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar nije lakše bilo promijeniti boju lopte?
Nego, sta kaze Dzumhur za plavu podlogu?
Vidi se da je ovaj sotonistički sljedbenik kundalini joge lažni srbin čim mu smeta plava podloga.
@ssss Kmeeeeee, kmeeeee
Ma nije to nista Nole, kad dodjes u glavnu kasabu 24 % PiH podloga je kaldrma ,kako hina tek tamo hin igraju rekete !? Open kasaba 2012 ! A tek da vidis publiku,na pet terena mozes pronaci 2 zuba ,plaho vole kada se igraju reketi !
vidi plachke, jedva pobjedio i cmizdri
mrs u smrdiju
Žale se jer im percepcija vida daje osjećaj da je u pitanju podloga betona koja je plava..vidjet cemo kako Kralj Tenisa, Roger, igra..
Jale jarane, to kmeeee je vasa rijec, nemoj sad podvaljivati. Kmeeee, ako vam se Djokovic ne svidja nemojte ga ni gledati. Imate lijepo Dzumhura pa se divite do besvijesti. Jedini je problem sto on ovu plavu podlogu nece nikad u zivotu vidjeti.
Vlada je donijela odluku da svi prihodi ostvareni prodajom svinja,paprika,krompira,sljiva i krusaka budu usmjereni u razvoj tenisa u RS. Ponizavajuce je da ni jedan teniser iz RS nije uspio da se plasira u drugo kolo naseg najveceg turnira,Doboj opena s nagradnim fondom od 10 000$. MOJA KUCA TENISKA
Pretpostavljam da ste spustili i cijene ulaznica kad vec toliko brinete o gledaocima. Gimeno-Traver (ili losa kopija Carlosa Moye:) se ne bi bunio i da na ledu igra protiv Djokovica jer bi mu tamo sanse bile vece nego na normalnoj podlozi. A i da se pobuni ko uopste slusa Gimeno-Travera i njemu slicne?
Zašto bošnjake opterečujete člancima o tenisu , kad njihovo poznavanje i poimanje sporta počinje (a boga mi i završava) sa barcom i realom , messijem i ronadlom , gvardiolom i murinjom ???
Ja sam cuo da je veliku u ovome imao Balkanski lobi, trazili ljudi da pored zelene, crvene podloge uvede i plava , da mogu bit svi zastupljeni... Smatram da treba da igra kako god, i da treba da shvati da on zivi od tih gledaoca ( iako je izvlakusa da je zbog loptice i gledaoca promijenjena boja-- skroz slaba)
nije nadalu i djokovicu cast igrati na madrid openu nego madrid open ne bi bio nista bez igraca njihovog kalibra. cuj radi loptice. sve je pitanje marketinga a sad treba neko od njih pretrpiti povredu i izgubiti sezonu radi marketinga. ne lupajte bezveze. to je ko u formuli 1, zavisi o kome se radi. oni koji imaju auto se nadaju dobrim uvjetima dok drugi boga mole da padne kisa. sad se raduju oni koji nemaju sanse protiv prve trojke
Glavonja suti i igraj!
SRCU DRAGA BOJA PLAVA !!
Oj Turci ne orite drumova sjeme vam pogano je... :))))) -tačno. pogano sjeme-pogan je i plod osjemenjavanja srpskih prababa... :)))))