Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide Roger do kraja godine na prvo mjesto jer ne brani nista bodova od prosle sezone
Mlad neiskusan tempramentan nije to nikakva sramota samo Peh pa je loptica direkt sudiju u glavu pogodila..
Radi se o igracu kojeg je Mirza Basic porazio prije 5-6 mjeseci u finalu (mislim negdje u Juznoj Americi). A momcic je, inace, osvajac Wimbledon-a u juniorskoj konkurenciji od prije godinu-dvije. Kanadska teniska nada.
Smjena generacija u vrhunskom tenisu je već počela, zasad se 5-6 igrača izdvaja koji su u stanju da savladaju dosadašnje vodeće bez problema. Volio bih da se tu uključi opet neko sa naših prostora, ali ga zasad ne vidim.
odvratni rus treba ga priklati
Bolje da ti je stari pod sljivu svrsio nego sto tebe debilla napravi
Sto bi se covjek osramotio, pa nije namjerno covjeka pogodio.