Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa sportska priča. Široki Brijeg pokazao pravo sportsko lice, profinjena publika koja razumije i košarku i tenis. Ovako se mire normalni ljudi, a me inatom i preglasavanjem. Moramo svi shvatiti da će i Srbi i Hrvati uvijek voljeti i Srbiju i Hrvatsku, ali i Bosnu i Hercegovinu, jer je sve to prirodno. Ali ajde objasni budalama.
Bravo BiH,bravo Široki Brijeg...
Svaka cast momci, samo nastavite tako...
Realno mi fakat za sve osim fudbala, a fudbal najvise gledamo i ove druge ponose ove naše napaćene BiH preko qurca gledamo
a nama baraz je a nama baraz je
Cim nam lose krene u fudbalu,drugi ekipni sportovi sa 10000 problema uspiju se plasirati na ep ili sp ili taj nas famozni baraz kao sada u tenisu!! Cekamo jos rukomet zenski i odbojku musku i mozemo zakljuciti da smo se u svim ekipnim sportvika plasirali na neka velika takmicenja..haha paradox je veci jer se nista ne ulaze u sport!!
Hajmo Bosnjo navijaj zdusno sjedni sportski i navijaj a od lopti i sporta sto dalje kahva i navijanje......
Ovaj sport nam je jedina dobra stvar u drzavi
zaboravio si na plivanje