Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Moze li ista bez baraza😂
kaakv kloc. dzuma bolje se vrati na splavove i medju silikonjare...nije tenis za tebe... tenis ostavi Djokovicu
Baraž treba preimenovati u "Bosanski krug".
Sta reci osim legende......hvala vam za pobjedu
Masallah..💝BiH..
moze damir kad hoce ,,,,bravo momci
Džumi ima kvalitet igre da kad je u formi može pobijediti svakoga. Ovi što se danas čude kako "najednom" dobro igra jednostavno nisu upućeni. Prognoziram za najkasnije pola godine povratak u ATP top 50.
@montypython3000 Svaka čast i Bašiću i Brkiću na odličnoj igri. Mislim da ljudi u nas i ne znaju koji je ovo uspjeh. Ni u jednom drugom sportu mi nismo ni blizu svjetskom vrhu kao u tenisu a opet dvorana-prazna.
Haha haha sto se Bosnje raduju. Konstantno neki baraz pa pred baraz pa korak do glavnog baraza i na kraju ostane na tome do potoka a nemogu se napit.
Čestitamo
Sta poslije ovih momaka, imal kakvi novih tenisača, sta poslije??
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦. BRAVO !!!
Doci cu sutra da procitam ovu vijest da se ubijedim da ne sanjam. Cuj Dzumhur...
Dzumhur nasao novu koku
Masala