Čestitke od hrvatskog kolege
2
Teniser Ivo Karlović na Twitteru: Nolehebekevu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene zanima sta Ivanisevic kaze, s obzirom da je rekao da Novak nece nikad biti no.1
Karlovic dingospo a ne ljakse sa periferije... Najcesce takvi i bacaju komentare...
Svi znamo da je ovo opis situacije u bosni i da ce ovako biti http://www.youtube.com/watch?v=VDnW0jQfyo8
Joj mati Ivo Karlović teniser, čovjek se treba identifikovati kao server, aser i to je to, više igre ja imam od nejga, a nisam nikad igrao tenis.
Who cares ? -.- Kako ste vi loš portal, drama.
Izbrisan mi je dio poruke, u originalu je: \'nolehe.beke.vu\' FNM-u.
Pa taman kad pomislim da ste iskoristili sve moguce pravopisne, gramaticke, logicke, interpunkcijske, misaone i tehnicke greske vi me iznenadite! Svaka vam cast! Zivio najnepismeniji portal na svijetu!
dajte ba ljudi, de mi recite ko uredjuje i pise za ovaj kix? cuj ovog komentara o desfirovanju Ivine poruke \'nolehe.beke.vu\'. pa nije ovo rumunski, albanski, svahili pa da citatelji ne znaju sta je pisac htijo da kaze. sve mi se vise cini da su kixovi novanir ha pravo ha iz nake sume sjeli za biro da pisu.
Sta ce Ivo umislio da je neki teniser ...
ivo,nole,nadal i ostali mogu samo zavidjeti najvecem gospodnu u svijetu tenisa koj je uz to bio i najkonstantniji dok ostali bljesnu povremeno on je 6-7g bio bez premca!! psssssssssttttt!!!
desifrirajte vi klixovci vase gluposti.
Šta mu je napisao naš Džumhur? Je li Nole čuo da postoji i tamo neki Džumhur, idol svih nas Sadakistanaca, dvjesto i neki na svijetu?
#Karlovicbudala
a Čović je čestitao Dodiku na twitteru \'\'Dodohebobosnu\'\' a vi niste prenijeli?!