Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast djevojcice. Mozda bude nova Lana Pudar ali u tenisu. Konacno jedna divna vijest danas.
Ovo dijete ozbiljno udara loptu, nije to nikakva djecija igra. Uz buducu podrsku odlaska na dovoljan broj turnira ova djevojcica ce sigurno postati profi. Njen trener je nas bivsi teniser Zlatan Kadric koji joj moze prenijeti svo potrebno znanje da se napravi profesionalac od Amajle.
koji jadnici ovi zitelji rezervata. holidejinci . jad od kvazi naroda. pa juniori koji imaju 16 godina i osvoje sve gren slemove u tenisu u svom uzrastu i kad predju u seniore ne uspeju a ovi curicu od deset godina sto je osvojila neki turnir dizu u nebesa. ebote koji jadnici. to trazi sta bilo malo da ih usreci posto su mizerni idioti zadojeni mrznjom. hoce bit docek mater vam ebm fanaticnu teroristicku.
Lik živi na klixu, sipa mržnja iz njega svaki dan i on nekom o mržnji.O ebem ti mater jesi glup...hohohoho
❤️
Cool
Bilo je pitanje na jednom tv kvizu , koliko je godina imala Steffi Graf kad joj je se ime prvi put pojavilo u ATP top 100. Imala je 14 godina
Cuj dragulj 🤣 pustite djecu neki se igraju 🙄
Čestitam!🥰👏👏👏👏
svaka cast dusice..... ajmo sad da budes ko Djenifer Kaprijati
Super. Cestitke.