Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najuglednijih sudija u svijetu tenisa
nepotreban clanak
jel vam tesko na vide isjeci samo trenutak na kome je lupao reket ili bar napisati na kojoj minuti a ne ubaciti video od meca pa ti sad gledaj sve i cekaj haha
Znači Džumhur isti ko Nadal!
...ali nije jedini sudija koji je 'izluđivao' Damira...kad se samo sjetim Davis cup meča u Zenici, stid me bilo za njega :)
Ovaj je osvojio koliko ono 14 15 grand slamova, pametnom dosta
Cuj ovih Klix pametnjakovica sto zele da opravdaju glupe poteze zivcanog i debilnog Dzumhura...jeste nas, ali realno za ovakvog papka nije tenis
Ma za njega je hrkljuz 😀
Ama ko ste vi da govorite ko je za šta? Ili ste vidjeli ovu vijest poslije obavezne mjesečne prijave na biro ili na pauzi od posla koji uopće ne volite. SVOJ VI POS'O, ako ga uopće i imate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadal bar ne lomi reket i ne baca peškire ko ovaj naš živčo
Ma ja, isti su i oni tipovi igraca..