Tokom meča na Australian Openu
19
Štepanek pokazao Đokoviću stražnjicu
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@XD Možeš tisra koliko hoćeš ali Nole je najbolji! A to što tebi smeta što je srbin,to je tvoj problem. Da razmišljaš normalno sigurno bi ti komentar bio drugačiji.
dao mu je nole po g uzici kao i citavom svijetu hihihihihihi
Al uvijek mi je bilo fascinantno koliko ste vi novinari talentovani za napraviti priču od ničega. Haos.
Ovi srbomrsci mi tačno idu na živce! Mrzite Noleta zato što je srbin! Realno,čitav svijet mu se klanja jer je najbolji,a vi i dalje možete pričati šta hoćete. Ne pratim tenis,ali definitivno,Nole je najbolji a vi i dalje ispoljavajte svoje antisrpske frustracije. A čisto sumnjam da ova Emina (što laprda protiv Noleta) prati njegove mečeve pa zna šta i kako se odigrava oko terena.
Ne napadajte mi Eminu,dosta joj je sto je ospsjednuta Noletom,sad jos i pobijede.Svaki njegov neuspijeh je njen napredak.Nije joj laHko.Pisite kako su nasi igrali u kvalifikacijama,protiv Rogerovog prijatelja.I o ljepotici Mervani.
Na kraju meča Štepanek i Đoković su se i više nego prijateljski zagrlili. -Vidi se brate i zasto..
Za @Emina "...nisam rekla ja nego jedan sasvim neutralan holandski novinar." Joooj, ti si moj idol, majke mi! Emina, dušo, priberi se malo!
Nije posteno reci da je ponasanje Stepaneka na mjestu samo zato jer je Djokovic Srbin.Opet posto nema clanka sa Bosanskim sportistima da Srbadija iz BiH ne provocira i ne vrijedja jedino mogu opravdati ove "svoje" za ovakve nacionalisticke komentare.
@Emina, da ti nije Nermin ime il tako nesto? Prvi put da cujem zensko sa takvim racistickim izjavama. Znaci u Sadakistanu nema crne kose i kukastih noseva, znam da je to bio san Nacistickog Bosnjackog pokreta osnovano 1939, al vam eto nije uspjelo. Svasta zivi u 24% zivotinjskog carstva.
PA DOBILI STE 23.78% i to sdake za "zelrnim stolom" vise nama a ja licno tebi dajem moj okadjeni neobrezani u stau , za" lijepo ponasanje" suti i glabaj !
@ cro nije malo , nego malo vise
Da sada sto je tamo neko Holandsko piskaralo (vjerovatno narucen text ) napisalo nesto negativno o Djokovicu ,svi sad trebaju slijediti to misljenje i pokazati svoju intelektualnu unizenost !? Nole je je igrac Br 1 na ATP listi to dovoljno govori o njegovom kvalitetu,sad sto se anti-Srpskom(pravoslavnom ) lobiju to nije dopalo to je vec "drugu par rukava " i prica nema veze sa sportom vec sa drugim mracnjackim stvarima !
@ strongman , nemoj tako hajmo lijepo i kulturno , odviknite se malogradjanstene spominjanja zenske familije a i guu...ca. Ja i jesam Srbin ne smeta mi kad to radim mojim , ruzno je sto vi svaku tudju olizaste , ponizavate se nije lijepo.
Malo smo ljubomorni tijekom jutra-ne?
Emina dušo, vi (muslimani) slavite tek hiljadu četiristo i neku godinu, tako da ti vjerujem kad govoriš o primitivizmu, jer znaš šta pričaš - živiš u njemu.
nek si ti pametan smrdo maleni koji lize srpske guzice
@ strongmen ako nemas sta pametnije nemoj ni to, otrcano je brate