Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cura ima medicinsku dokumentaciju po kojoj je koristila navedeni lijek, onda joj mogu samo popusiti...
Fazon je što je ovo lijek za koji ne treba uopće recept. Inače, kad se neka zabrana prvi put uvede, logično bi bilo imati neki period od npr. pola godine tokom kojeg samo idu upozorenja da se to više ne smije koristiti... Nema smisla držati nešto dopuštenim 40 godina ili koliko već postoji borba protiv dopinga, i onda odmah mjesec dana poslije stavljanja na listu udariti nekome (do) četiri godine zabrane... to je van pameti.
"Još uvijek nije jasno kako je Šarapova, koja u SAD živi od svoje sedme godine došla do lijeka." Pa ne živi žena u zarobljeništvu. Putuje na toliko turnira, a i privatno, ne znam šta je tu čudno ?
Ma jadna ona..
Kako čovjek može sam sebi bit nekad neprijatelj! Uzimat smeće ovo, i predstavljat se kao "najbolji" u svijetu sporta, žalost! Trening, trening i samo trening, bez uzimanja gluposti, jedini način do pobjede! ;)
Možete ga kupiti ovdje; http://www.ebay.com.au/itm/Mildronate-Meldonium-60-x-500-mg-Used-by-athletes-with-Maria-Sharapova-/172126891693?hash=item28138feead:g:0cgAAOSwZ8ZW3w2q