Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Đoković se nakon toga nije predao, već je ubacio u brzinu više, pa tako u četvrtom setu furioznom igrom za 30 minuta dolazi do pobjede od 6:1 u gemovima, odnosno smanjuje na 2:1 u setovima." Zamislite kakva je to čudesna igra, u ČETVRTOM setu smanjuje na 2:1 u setovima! :)
Čuj, sreća ga napustila???Jel to Nadal najsrećniji, pa je Federer malo manje sretan...itd.?
Sjebala ga trava :D
Jučer McEnroe u specijalnoj emisiji kaže za Novaka da je do sad izdržavao kaznu radi NAMJEŠTANJA REZULTATA ! Sve ostalo u vezi sa njim su patke ! E sad namještanje rezultata nije elaborirao, ali možda rezultate ANTIDOPING kontrole !
Sustinski gledano, ako hoce da opet bude broj 1, treba da se razvede od one svoje rospije, medjutim razvodom bi izgubio minimum pola para koje je do sada zaradio (dakle zena bi mu uzela minimum 59 miliona dolara) Nadam se da je bio toliko inteligentan da potpise predbracni ugovor (koji inace nijedna zena nece da potise, kaze da je ne volis i da nemas u nju povjerenja :))))
Meni izgleda kao da je na tuti 😅
Srbijanca ?
teško da se ti vratis u formu
teško da se ti vratis u formu
nole, dobar si bio, sad se povuci dok jos taj cin moze biti castan
Vege vege.
Klinac bio bolji nazalost
Čuj, sreća ga napustila???Jel to Nadal najsrećniji, pa je Federer malo manje sretan...itd.?
Dobar meč ocami
Sreca da nije naletio na Dzumhura!! Razvalio bi ga!!
Novak je sampion rodjeni,danas jednostavno nije imao srece a italijan je odigrao mec zivota.Novak je na 70 % ,i vrlo brzo opet ce biti onaj stari.a na kraju krajeva zaradio je preko 110 mil usd moze mu se.