Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo majka jednom rađa, Novak je jednostavno čudo od čovjeka, dečko koji je sa reketom stvorio sve za sebe i svoju porodicu, sad igra za istoriju i rekorde, želim mu puno zdravlja i sreće, kao i njegovoj porodici.
Evo primjera koliki je uticaj politike i medija u zatucanju covjeka. Bio sam prije mjesec dana u Novom Sadu. i onako u prici, pitam raju da nabroje pet Bosnjaka koji im prvi padnu na pamet. Odgovor je bio otprilike: Dino Merlin, Zlatan Ibrahimovic, Haris Dzinovic, Emir Kusturica, Nele Karajlic, Halid Beslic... Ne razlikuju ko je koje nacije, a politicari i rat nisu ni na kraj pameti. Mislim se u sebi, Bosnje bi ko iz topa; Karadzic, Mladic, Dodik, Arkan, a tek poneko bi se i Noleta sjetio
Emir Kusturica i Nele Karajlic nisu ''Bosnjaci'' nego Bosanci.
Pa ovi po svjetu vec svi znaju srpsku himnu napamet kad je slušaju svakih sedam dana znaci i po uzoru na 2015, i 2016 najslušanije ppjesma na planeti je srpska himna.
E ovo je Srbin koji treba da je uzor zadojenim!
Mislis na ove poturcene srbe bosnje koji su najvise zadojeni.
@barjaktar Generalno tu trpam sve zadojene mržnjom ako ti je tako draže i lakše.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TITO je TITO
treba mi ovakav agilan da mi poslaze drzva u ljeto...kako doci do njega?
bravo nole
Zašto klix nije objavio vijest da je naš Amel Tuka postavio rekord BiH, rekord mitinga i naravno najbolji rezultat na svijetu na 600m u Pliezhausenu. Amele svaka čast. Usput čestitke Đokoviću na osvojenom turniru.
@KrajišnikLjuti eto neka vaša srpska prezimena ( dronjak, puzigaća, guzina, tupajić, drakulić itd) zvuce lijepo
@dzekjunfosjek😂😂😂😂
To Srbine.
svaka cast za Noleta. Jednostavo "zna coek poso" :) Damir moze mnogo naucit od Novaka. Zasluzena pobjeda bio je dominantan na cijelom turniru
opštim mu sa naže... može kova klix..?
Meni je nesto bas drago kad ovaj Murray izgubi, pa vala ne mora to biti i od Djokovica...
Bravo Đole!
Aferim!
Bravo Nole...
Đoković, Čilić, Troicki, Karlović, Ćorić, Dodig, Džumhur, Lajović, Zemlja, Zimonjić... Koja bi ovo bila sila da je bilo pameti. Jbg bar se nadam da navijamo za njih bez obzira u kojoj smo državi Ex YU.
@opop da, lijepo receno....