Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce se vaditi na onu bocu sto ga je udarila u glavu.
Ne moze kad je udaren u glavu. A jos vise je udaren otac mu, tnikche koji prica o nebeskom narodu.
Iako trenutno ne igra bolje od Nadala, djeluje da je Rafa ipak fizički gotov, dok ovaj naš još može da se trgne i bljesne bar jednom. Pa poslije toga može komotno da se valja u blatu Visokog ili kupa u vodama Jajca. :D
pa neki dan clanak otvoren put Djokovicu do nove titule.
Nole, velikani odlaze u velikom stilu. Ne dopuštaj ovo sebi.
Red hot chili pepper 🌶
Bravo majstore, razvalio si tu pi.....u
kazu da je ovom Cileancu neki Turcin predak, bretoubilacki rat dvojice Turskih potomaka
ipak je flasa presudila da izgubi hahaha..... salu na stranu ali covjeka malo po malo gazi vrijeme i sve vise ce se ovo desavati.
Totalna amnezija čudio se Novak zašto je uopšte na teniskom terenu.
Sad neka si sam opali flasom u glavu
svi vcrs u teslu castim rundom !!
Isti providni pristup kao i kod onog španskog roviguza. Uskoro kreće Roland Gaross pa ostala takmičenja postaju bitna koliko i dobar trening.
Gore od ovoga - (sjetimo se Dodikove izjave) je kad je izgubio cetvrt finale u Banja Luci- ka'e Dodik "jos dodje i izgubi cetvrtfinale" i po..ra im se na turnir. Nego kad ce ruska mechka opet organizovati u Banja Luci. Imaju stadion samo za tenis.
Zove PEMZIJA, valjda je uplaćivao doprinose
chileanac ga flasom gadjo
Gadjo ga je i sa sendvicem
Evo nedjelja pa se i ja kupao