Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se izvaljao ko da je penal trazio u finalu LŠ
Bosnjo bi se pocesao po glavi i nastavio davati autograme :)
Sta ocekivati od cedalja?
U PM sto otvori ovaj clanak? Kakvo je ovo sranje? Covjeku iz ruksaka ispala flasa i pomilovala tog tipa.
Ipak je bio dobar udarac. Mazda nije za tolikog valjanje, mogao je ostati na nogama, ali jeste sigurno jako zabolilo.
najjaci su mi ovi egipcani sto dodju sa ovim svojim pismom na nas portal, covjece ako vec zelis da te razumijemo i da procitamo sta hoces da kazes, pisi latinicu, ako znam te hijeroglife, odbijam da ih citam, previse me posjecaju na ruse, ne zelim!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
flaša samoubica...
Imas milione i treba flasica obicne vode da ti dodje glave, bizarnooo
slučajno , nesretan slučaj
Cestitam Snjokama na ovako duhovitim i inteligentnim komentarima. Ovako slatko se nisam ismijao ni kada je miniran Alijin grob.
Đoković treba da ide u penziju. Šta je, malo para a?
Ovo je udar na Srbiju i ceo srpski narod, NATO opet bombarduje Srpsku nejač
Ma lako će on to sanirati, Opet legne u hiperbaričnu komoru kao pred svaki meč i napuca tijelo kiseonikom.
Ovo je bio napad na Vućića
Što se rasu frajer, sad će u sl. intervjuu pričati da su ovo traume od bombardovanja Srbije. Pa nije kiša metaka iz Vidimo se u čitulji, nisu devedesete u Zemunu.
Attentat...
Eh sad procitajte naslov i tekst prvog clanka, skandal , incident, pogođen, napadnut.. E to su mediji. Samo se leti ko ce prvi nesto objaviti.. Tako pocinju ratovi.
Malo me podsjeća na Vučića i BiH. Ne ono kad je pucao iz kišobrana iznad Sarajeva već kad je mučki napadnut bocom vode u Srebrenici i to ne bilo kakvom već Janom iz Hrvatske
Olivera Lazarevic odlucila da se ode p.cati u Stanbol s Turcima a Srpski narod joj je iz zahvalnosti put od Krusevca do Jedrena posipao ruzama.
Zahvalni joj Srbi na tome pravo bili.
Jel boca dobro?
šteta, mogli su srbi napravit kosovo novo na ovom :(