Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ispao posten, covjek profesionalac, uvijek se ide na pobjedu.
nije on ispao pošten, nego svaka pobjeda na ovom turniru donosi stotine hiljada € , niko mu ne garantuje da će osvojiti, ima još za*ebanih igrača npr Medvedevu odgovara ova podloga, on mu je veća prijetnja za osvajanje turnira od Đokovića kojeg je već pobjedio, a za svaki slučaj lik išao da uzme keš pa šta bude
Zadnja dva turnira prošlog mjeseca uzastopno u finalu ga je dobio Sinner na tvrdoj iste brzine, nije pretnja medvedev nikakva
Nije mu to trebalo. Sad će izgubiti.
Kako je ispao pošten pa igra za sebe. Ako pobijedi sve do kraja uzima 4.8 miliona eura plus ATP bodovi. Da je namjerno izgubio,osta bi bez miliona i da uzme turnir na kraju..
Vrlo nespretno napisan naslov.U biznisu a tenis je biznis nema mjesta emocijama.Novac je novac i to je sva emocija joja postoji.
eki pošten uzeo 400milja maraka ili 200milja eurica za ovu pobjedu..samo mi sa balkana ovako razmisljamo
Uzeo je 200 poena i 400.000 dolara ovom pobjedom.
Balkansko viđenje tenisa.
da je izgubio naslovi bi bili da je citav svijet protiv njihz, da su se svi urotili, blalala, kmekmekme
Svaka čast čovjeku.
Kakav neprofesionalizam novinara. Čovjek je uzeo niovac za svaku pobjedu i naoružan samopouzdanjem nakon svih pobjeda, probaće opet da izađe Novaku na megdan. Nema tu poštenja ni kalkulacija, samo kod nas se kalkuliše i ide linijom manjeg otpora.
Inzw pistenje ce ga Nole ubit ako budu igrali 🤣