Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi u tenisu izgubila ali bi ga u hrvanju okrenula ko janje
jeste, istina je dsds
e moja serena - ti u danasnjem hadaljskom tenisu i mozes bit medju top 5 ili 10 zato sto same hadaljke maze i manekenkice igraju tenis.... ti bi i od 200+ igraca izgubila 6:0 6:0 sto se uostalom nesto slicno i desilo samo je tvoja sreca sto danas zenski invalidi igraju tenis....
loki brate jel to istina majke ti?
protjer\'o je rasol :D
neki delgado, polovni americki tenise, je, za opkladu, popio tri pive, ispusio kutiju cigara i pobjdio serenu 6:0 6:0, a onda i venus, istim rezultatom. tako da vam se iznjamke na clanak, samoukog novinara i harisa silajdzica.
joj serena kako bi te podero