Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ljubav moja opet osvojila wimbledon! Sad mi dodji fino na otoku ,imam prazan stan 10 dana. Otisli mama i babo na more,pa da uzivamo dok ih nema
Guzara moja!
Terminator, zbog ove ne vrijedi gledati ovaj zenski tenis rezultat unapred poznat kao da igra s djecom...
Four seasson nikad bliži.))
Slusam vucica i ne vjerujem sta govori...Kaze, nije se odavno gore osjecao...kaze da je osjetio strah i trepet. Moj vucko, da izvine olimpijada, ali ti ne znas sta je strah i trepet. Ako si se ti danas tako osjecao, zamisli kako je bilo njima...Ne podrzavam ovaj napad, ali ne bi ga ni ti trebao toliko iskoristavati u politicke svrhe. Barem ne danas! Oprosti Serena sto koristim tvoju rubriku za ovaj komentar, ali moram...kad vucic moze koristiti ovu situaciju, mogu i ja tvoju vijest...
Ne podrzavam ovaj napad, kao i vecina bosanaca i hercegovaca...ali, ne podrzavam ni vucicevu spiku...vuk u jagnjecoj kozi! @kosaci: Jucer, dok je trajalo prenosenje zrtava u srebrenicu, napadnut je kamion sa tabutima. Niko nije osudio srpski narod, jer smo svjesni da je to napad nekog maloumnika. Kao i ovaj napad na Vucica, takodjer je bio napad par maloumnika, a ne bosnjaka. Pametnom dosta...a sto se tice tebe i tvog mozga, blago receno, plicak. Danas se radi na tome da se ruse zidovi mrznje izmedju naroda, a ti bi ih postavljao, srednjovjekovni glupane!
Ne moramo biti ni bosanci i hercegovci, ni srbi, ni hrvati. Ne moramo biti ni muslimani, pravoslavci, niti katolici...budimo SAMO ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žena iz naroda.