Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zato sto si crnkinja!
Pa dobro morate priznati da je u pravu...Ipak je ona 4 puta osvajala Wimbledon, i samo Federer ima vise titula od nje. Zasluzila je i ona i Venus da igraju na centralnom terenu a ne Soderling i kojekakvi....
Muški tenis jeste zanimljiviji i to stoji, ali čemu potcjenjivanje ženskog tenisa, kad\' svako ko prati ženski tenis zna da je on itekako zanimljiv ?! Serena se malo glupira, nek\' dođe do finala ako može, pa će igrati na centralnom terenu :D
aa jarane mene bi bilo stid izvaliti nesto ovako, kao ona ima vise osvojenih Wimbledona nego neki teniseri koji uvijek igraju na centralnom -- znaci porediti muski i zenski tenis je nezamislivo.. pa velika vecina meceva kod zena je jednako zanimljiva kao i sah.. mislim, nema tu vise Grafove, Hingis, Henen itd.. dovoljno je vidjeti da je Woznicakii prva teniserka svijeta pa da skontas na sta je spao zenski tenis... a i bez toga, zenski tenis nikada nije bio ni blizu dobar i zanimljiv kao muski, budimo ba realni... a uostalom, sta ova Serena prica, pa kakva su ona i sestra \"zivotinje\" u odnosu na druge teniserke, trebale bi igrati u muskoj konkurenciji,.
Nego sta je nego zenski tenis mnogo nezanimljiviji od muskog. Kod njih se samo stoji na osnovnoj liniji i mlati po loptici. Svakako, ima izuzetaka i tu prije svega mislim na sestre Williams, Francesce Sciavone, Kim Clisters i pokojnu Justin Henin.
jesi ti ikad gledao zenski tenis....jer pokazujes zavidno neznanje ;)
nediraj soderlinga....
najodvratnija teniserka na svijetu ccc američka seljanka
Zato što je ženski tenis u odnosu na muški smiješan i nezanimljiv.I evo kako vidimo većina televizija ga uopšte više i ne prenosi.
Suti Serena, dok pobjedjujes... Nije ni Novak danas igrao na centralnom, pa se nije zalio :) Sad za sad !! VAMOS RAFA, C\'MON SERENA !!
serena liči na nilskog konja u suknjici.............
joj cim se sve ljudi zamaraju..... C C C C