Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratio sam cijeli Damirov mec momak je stvarno izvrsno odigrao,i ako ne prodje Dodiga trebamo mu svi kapu du poda skinut,ljepse nam godina nije mogla pocet,Teletovic proradio,Damir u 2 kolu Australia opena,Dzeko zabija,Vedo isto tako,rukometasi u barazu :) Hvala dragom allahu sto sam Bosanac i Hercegovac ;)
Bio Sam I ja tu ona grupa navijaca koja je ludila ;)
vidim, ti imaš šta da jedeš :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
S obzirom na uvjete rada kakve Dzumhur ima i kakve uvijete imaju ne samo na zapadu nego i susjedi ovo sto je dosada postigao Damir je ravno cudu. Bravo Damire svi smo iskreno ponosni na tebe. Puno uspjeha ti zelimo mada si i dosada postigao ogroman uspjeh.
Svaka cast na sedzdi Allahu.vrijedis zlata
bravo damire
Svaka čast Damire, želim ti da prođeš i u treće kolo abd, samo tako nastavi, nacija je uz tebe. Konačno jedna pozitivna vijest u ovoj 2014.godini. Da su se bogdo izdajnici države poput Marina Čilića, Ivana Dodiga i Ivana Ljubičića ugledali na svog zemljaka, a ova trojica pobrojanih su tek vrh ledenog brijega kad su u pitanju vrhunski sportisti iz BiH koji igraju za susjedne nam države, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, jer sport ne poznaje te kvalifikacije.
BRAVO! Posjetite Bodybuilding & Fitness zajednicu Bosne i Hercegovine: http://goo.gl/iZVtjT
da je body building mozda i bi, ovako necu
@hamo22 'jelte fino je se praviti pametan, ali prije toga bar provjeri pa onda to radi :) google je besplatan pa kucaj malo "bodybuilding" pa ces vidjeti kako amerikanci i englezi pisu tu rijec kada je koriste misleci pri tome iskljucivo na sport bodybuilding
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke Dzumhuru.Nek mu Nole da još kakav dobar savjet i bice od momka nesto.
Bravo Damire, svaka cast, ovo je historijski uspjeh, i od srca ti zelim jos boljih i vaznijih pobjeda.......
Bravo Zmaju !
vijest za ljepse budjenje :)
Svaka čast Damire, ti si ponos Sarajeva! :)
Bravo Damire, ti si dika ove drzave !
Naša svjetlost na kraju tunela, sport. Svaka čast, mislim da mu treba prirediti doček na aerodromu, kako god da prođe s Dodigom. A drago mi je jer je ovim na sebe privukao i sponzore sigurno, tako da od sada može samo na bolje.
Ti niđe na svijetu nema
Nekako lici na Djokovica, il' se to meni samo prividja!
DAMIRE SVAKA ČAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s obzirom da se Ivan nedavno oženio ima šanse :) Bravo za našeg mladog igrača, već je postigao uspjeh šta god da bude dalje.