Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde kralju, majstore da sa Fedexom igramo. Leleeee....
Konačno je informacija došla i do vas. K'o dinosauri ste. Drugi portali su ovaj fantastičan uspjeh objavili puno prije vas.
svaka čast hoćemo te protiv federera
Ovo je vijest koja treba da stoji u vrhu portala :) Ne dešava se ovo svaki dan. Sretno Mirza !!!
dobra kvota sutra na njega 2,60 :D
Kao prvo kasnite a kao drugo svaka cast, nemoj da ovo bude slucajno, pobijedi i u narednom kolu pa da te gledamo protiv Federera.
ja tamam da uletim na premier da vidim kvotu, kad ono uletio kao "lucky losser" kakva bi to bila čast da naš Mirza zaigra protiv Federera, !!!
Bravo Mirza svaka čast, sad karaj Zvereva pa onda sa Fedexom aBd :D
Bravo majstore..... svaka cast
Bravo. Hocemo jos!
Otresao ga je ko HAMO moj KLITORIS!
ma šta mi reče """
BRAVO MIRZA SVAKA ČAST
Bravo majstore, sretno u nastavku, ucini nas ponosnim :)
Nevjerovatan uspjeh. Mirza: "Sa novcem od ovog turnira cu moci da angazujem trenera" :)
Mirza svaka cast na velikoj pobjedi ali je sve ovo krnjavo dok ne pocnes igrat za repku. Ne zahebavaj nego cim bude prvo okupljanje pdazovi se.
cuj on pobijedio...???pa koji mu je ku.rac...???