Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoze barcelona bit organizator ako se odrzava u Sarajevu, jedino da je Rajvosa u spaniji onda ok :D nauci se razumjeti tekst koji citas, ako uopste znas sta to znaci!
ove na 4 slici sto je ruzna.. al ova lijevo gori, treba je naci pa mozda sp.rcit sta velite? jeb.em li joj sve
Meni bolja desna !!! hohohoho
Ljeva prokida, prava MILF
Barcelona donosi više od trećine bruto nacionalnog dohotka Španiji. Na osnovu njih faktički žive, jer je Katalonija najbogatija pokrajina u Španiji. A šta donosi srpski entitet Bosni? Oni samo odnose plate odavde i donose glavobolje. U tome je velika razlika. Veliki pozdrav Barceloni koja je uvijek bila uz Sarajevo i pomagla u mnogim stvarima samo što ovi realovci nisu upućeni.
pa sami smo organizovali. oni malo pomognu u promociji. uvijek dobrodosla reklama. ne znam po cemu si ti zakljucio da je neko drugi organizovao. Organizator je Teniski klub Tenis Pro iz Sarajeva, kao sto pise.
kada mi pocnemo organizirati sami ovakve turnire,onda ce to biti vrijedno paznje.
Hotonj rules
E nek´ si ti pravi sarajlija,normalno da ću navijati za REAL MADRID koji je također iz glavnog frada a ne za ove levate iz neke pokrajine koja hoće da se otcijepi.To je isto kao da španci navijaju za Borac iz Banjaluke....
Evo zašto prave Sarajlije navijaju za Barcelonu a ne Real Madrid Šta je pederčići tatini sinčići
odsijecite im po jednu nogu,jedino tako mozemo nesto uraditi.
Jeko ova lijevo ?! :-)
Dobra ova lijevo, što jest jest!