Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa Samprasom da je Federer najveci svih vremena,ali i on je bio i ostace vrh!!!
Ja mislim dxa je federer samo jedan, ovakav se nece rodit za sto godina igracina i po sjetim se samo onog finala australian opena protiv Baghdatisa kako je se momak samo vratio u mec i osvojio naslov.
Imao sam srecu da upoznam Rogera radeci na Davodoff turniru,i jos jednom prilikom revijalnog meca sa DJ Bobo-om,... Nevjerovatno kako je momak jednostavan i prijatan,.. O toma kakav je teniser govore njegovi rezultati,.. Nikad niko nace dostici njegove rezultate,..a karijera mu jos traje NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA,..ZAUVIJEK!!!!!
Dok je Sampras bio aktivan nije mi bio baš omiljeni igrač, uvijek sam navijao za Agasija koji ipak nije bio tolika klasa kao Pete iako je osvojio sva četiri Grand Slama, dok je Samprasu falio Roland Garros. Što se tiće Federera, o njemu sve najbolje, veliki šampion, igra najelegantniji tenis ali ipak mislim da je prije konkurencija bila malo jača.
andy roddick je škoro za sviju njih!!!
Ma samo naprijed Roger ti si najveći svih vremena !! nadal prno u fenjer
roger svaka cast,kapa do poda majstore,al nikad prije samprasa
Da, Sapmpras će ostati vrh iz čisto jednog razloga, a to je da je u njegovo vrijeme konkurfencija bila daleko jaća.
svaka cast federeru, svaka cast i nadalu, al ljudi, ovaj sampras je bio i ostat ce vrh