Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojki? Valjda djevojaka… naucite padeze
Ova lijevo je bolja slika nego desno.
Suknjice su zakon
Ma neka ih, kad tenis dosadi da se imaju čim oči razgaliti :)
ovakvi artikli su samo za privlačenje pi*kopacenickih buzdovana iz mišjih rupa koji svete knjige u ruku nisu stavili
nebih se ni ja mogao koncentrisati na ovoj temperaturi...
A u mnogim sportovima kao da igraju u tangira... glupost... sami sebe ponizavaju...
Hahha kao nesto novo, pa zenu je par hohstaplerki i preteca modernih influensera nekad davno komercijalizovalo kao puki objekt ili instrument koji prodaje svaku robu ili svemu dize atrakciju...
Posao kao i svaki drugi. Hoce li se sutra zaliti na svaku manekenku i glumicu? Na pjevacice koje u gacama izvode koncert?
Ne bi ja tu ništa diro
“Predmeti dekoracije i zabave”... Zar ima neko ko se u 2023 lozi na zene koje donose lopte u suknjici? Bog te mazo ako si toliko zagorio nagooglaj gole zene, ako nista drugo.
Preseravania
sram ih bilo
"Izbor koji podstiče jasnu diskriminaciju žena koje se pojavljuju kao puki predmeti dekoracije i zabave", kazala je. Ovo je garant napisala neka brkata feministica koju niko nece pa je isfrustrirana kad vidi dobru zensku
Dakle, oni bi Boži Vreći kesu preko glave stavili