Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeee moj DŽumhure,tebi mozak izgleda u supku lezi,a daj Boze da ga i tamo imas....pa ti sranja ispadaju iz tih usta....Nadal je odlicenje pravoga sportiste,humanitarca...ccc....jadan si.... VAMOS RAFA!!!
Rafa ne igra kraće poene, da ga pratiš primjetio je tu, najjači je u dugoj razmjeni loptica jer je fizički spremniji od protivnika. Njemu i odgovaraju duži poeni :)
Cuj Nadal se dopinguje, de ne provaljuj se, idi spavaj svega ti. Nadal je zvijer, ali se uvijek maximalno iscrpi, mora igrati krace poene, pa bi samim tim i njegovi mecevi zavrsavali brze, to mora jos nauciti od Federera, jer sve dok ne bude radio tako, trpice mu koljena, a i ostatak tijela
Kad bi postojala doping kontrola davno bi ti letio iz ovog sporta.