Komentari (455)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USTATI PA SPOMENUTI MU IME, CIJELA REGIJA!! BRAVO MAJSTORE
Evo ga ustasa upravo pjeva srpsku himnu 😛
@Rapsodia Ma kako god samo Boze pravde... 😂😂😂😂😂 Kako si 🐣 malo zuto?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
zašto vam smeta uspjeh djokovica sad ja trebam posto sam Bošnjak negodovat i pljuvati ga on je jedna legenda tenisa ljudina od čovjeka i prije svega moj je Balkanac koji bi prije povukao nama svojim komsijama nego murray ili neki drugi teniser i zato jebite se zavidni govnari bravo nole cestitke samo nastavi idemo pisati novu historiju
Svaka cast druze !
Bravo
Gledaj multietnicara i komentara,sve dobri Bosnjanin do jos boljeg. Strava i uzas. Srbima i Hrvatima je odavno sve jasno sto se BIH tice,pitanje je samo kako se jos uvijek tu i tamo nadje pokoji Bosnjak koji konstatuje kako ce BIH biti nekad zemlja suzivota, Bosnjaka Srba i Hrvata, gradjanska drzava itd. Nakon svega ovoga sto ovdje mozes procitati, nakon ovakve mrznje, sta nekog navede na takav zakljucak?
Ne zavisi država od pedesetak idiota i sam vidiš da se sve isti ponavljaju na svim portalima. Ona je bila i bit će država svih njenih građana , naravno svih onih koji je doživljavaju kao svoju...
Novak je pre svega kvalitetan covjek,a onda je odlican sportista. Pocnimo ljude gledati tako,a ne po vjeri i boji koze.
Nole gospodar Grand-Slamova ! :)
Tacno bih se odrekao svoje vjere zbog ovih svojih balija . Jeste se nadigli u zadnje vrijeme majku vam vasu. Sve go primitivac i seljak ,a zapalo ga . Pa nema gore kombinacije.
Svaka cast !
JOJ KOMENTARA COVJECE COVJEK BI POMISLIJO DA SE RADI O NECEMU BOGA PITAJ STA ONO O TENISU PA NISAM ZNAO DA SE BOSANCI TOLIKO INTERESUJU ZA TENIS JA SAM MISLIJO DA JE BROJ 1 U SPORTU FUDBAL ZA BOSANCE A NE TENIS POGOTOV SRBIJANSKI I JOS JEDNA STVAR TENIS JE SAMO ZA BOGATE LJUDE.
@TEENWOLF Pa gdje ti ovde vidiš da ih interesuje tenis? Ovo je njihova nacionalna dusciplina zavist i mržnja, u tome su odlični!
od ovih cetnika ne možeš smirom čovjeku čestitati titulu. fakat ne kontam, levati misle da imaju ikakve veze s Djokovicem. Luzeri, nastavite pasti travu, nije ovo za vas
majstor, idol, ponos
Sve je u glavi,psiha je cudo svaka cast majstore :)
Šta god vi govorili, neosporno je da je velemajstor svog posla.
bosansko-turske posrbice se poistovjecuju sa uspjehom hrvatsko-crnogorske mjesavine, svasta...
Ljude koji se izjasnjavaju Srbima u Bosni zoves bosanskim posrbicama jer su iz Bosne, a covjeka rodjenog u Beogradu crnogorsko-hrvatskom mjesavinom odnosno ne-Srbinom :) Zanimljivo. Takvo nesto moze izjaviti samo blentava balija ;)
jadan si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cutanje je nekad zaista zlato. Mene bi ko Srbina bilo sramota i stid da moj narod ovako ne moze da sakrije ljubomoru i zavist na uspjeh sportiste iz Bosne. Vecina bosanskih muslimana sa Klixa su takva olos da je to neopjevano.
@OptIII Dolazimo da ponižavamo zlobne idiote kao što si ti
Realno morate shvatiti da imate dezurne trolove koji su zaduzeni za budjenje nacionalnih strasti, sa sve tri strane. U top komentarima mozete vidjeti normalne posjetioce, koji predstavljaju vecinu. Ruzno je uopce da vrsite takva poredjenja, jer nijedna "strana" ne moze reci da nema ovakvih trolova, mada bih opet rekao da su na srpskim portalima znatno zastupljeniji (kurir i dnevne koliko pratim)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Djokovicu svaka cast nema sta da se doda, medjutim meni nije jasno kako neko moze da svrsava na himnu druge drzave a rodjen i zivi ovdje kao i otac mu i djed i pradjed i tako dalje? Ne mislim samo na vlahe (mada su oni paradigma za sebe) nego i na skutore i balije. moze li mi neko objasniti sta takvo ponasanje cini nekog takvog? U mojim ocima on je izdajnik svoje domovine i zasluzio je da ga se sutne tamo na ciju himnu svrsava i oduzme mu se drzavljanstvo.
to i ja stalno govorim, izdao i iznevjerio svoj narod radi uspjeha u tenisu, smrad od covjeka
@pro et contra Možeš samo crknut od muke u toj svojo selendri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosadan tenis, niko kako federer...
opet bosanske posrbice usmrdise klix, bljak.
jadnice