Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S konja na magarca,.. Simona je slatka ali 'jedna od najljepsih' je pretjerano.
Samo gluperde žive sa nekim zbog novca a ne vide da se samo jednom živi. I da je naljepši život dok si mlad. I onda upravo to vrijeme provesti sa nekim koga se samo zbog novca podnosi
Ona najljepsa? 😮
I kaziprstom se moze mnogo,mnogotoga,objasnjava joj trener,ne treba zuriti. Ona gleda i upija svaki njegov savjet.
ruku na srce, trener izgleda mnooogo bolje od ovog mlađeg debeljuškastog milijardera. nekom i nisu pare sve. bravo Simona, jes da je dosta stariji od tebe, ali bar imate zajedničku temu uvijek-tenis.
Zensko ludo , preludo
Jedna od najljepših? Daj nemoj. Imala je brend one double D's nekad, i tobi bilo to
Ma dzaba ljepota kada je mozak ko diabola...
odkad su imena i prezimena zamjenjena materijalnim bogatstvima od tad smo svi u kuicu
Ma daj ba dosta s ovom bolje da vidimo kako su nam Ramovicke
Djaba milioni ako nisi taj koji zadovolji potrebu te osobe , ovoj ocito nisu novci prioritet !
Moguce, ali iskreno mislim da je ovaj bio jedan od pametnijih bogatasa, pa je mlada potpisala predbracni ugovor da prilikom rastave ne dijeli imovinu.
Zanimljivo pravo hahaha spanska saFUNICA koga ba briga za ovo text 10 km dug za sta hahaha
Nije ni prva ni posljednja ha ya
E cuj ona najljepsa, kakve su onda ostale?
"Jedna od najljepsih", ali vjerujem da je tvoja gospođa ljepsa od nje, zato valjda i visis na Klixu 16h dnevno ostavljajuci komentare na clanke koji te ne zanimaju. Stvarno me interesira kakav mentalni sklop moras imat da otvoris clanak samo da bi anonimno napisao kako je neka zena ruzna