Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooo zabij im ga do grla
RIO TINTO protjerati sa Balkana
Najjace bi bilo da se pojavi jos ovakvih 10tak i da otkazu turnir 🤣
Ovo je osveta za Rio tinto i nista drugo.
Ovo je izjavio da bi pomogao svom bratu po vjeri
Izjavio je da jebio iskren i imao uredne papire...a o PCR novaku necemo vise...
Treba deportovati odmah i ovo rusko g*vno.
Klix ovih dana poceo pisati kao Informer i Blic u Srbiji, bombasticni naslovi koji nemaju veze sa tekstom. Lik kaze da je bio 10 dana u karantinu, da je SS nivo Covida bio ispod opasnog, a Klix pise kako je usao zarazen u Australiju. Tako su i jucer objavili tekst po kojem se dalo zakljuciti da su kod Hodzica, Srebrena malina, u laptopu nadjeni falsifikovani dokumenti, a oni u stvari nadjeni kod Marica.
Poslednja vijest iz SZO: 70% ne drzi distancu, 65% ne koristi masku a 80% ne koristi mozak.
Vakseri ne koriste mozak.
On nije bio zaražen, on je bio malo zaražen, hahaha
Nudili su i Novaku da vadi test na Antitijela ali nije pristao kad i sam zna da je imo lazni PCR nalaz....
Ti ko Bakirova historija. Pročitaj nešto bolan, osim naslova. U sudskim dokumentima je dostavljen i Novakov nalaz na antitjela, nakon preležanog kovida. Može i on biti lažan, ali čovjek je bio tamo najzdraviji od 256 igrača i igračica i otjerali ga da se zaštite od njega.
sad ce bukove glave ,klix eksperti pametne bacati a niko neće procitati do kraja objavu..vakcinisan i trenutno prebolovo i zastro porediti njega i novaka..pravila i zakon su jasni
a jel vakcinisan ?
Rubljov je vakcinisan, on može i do pola kile kokaina za lične potrebe unijeti...
Nole tuzi ih ,poderi im sve banke...
Pa Tomic im je igrao zarazen. Na Noletu su pravili izbornu kampanju. U sustini je fasistima bitno da li si vakcinisan i cime. A ne da li si zarazen.
a smetao im zdrav djokovic? hahahahahahahaha