Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Nadala, sretno:)
Jedan od najboljih susreta Roland Garrosa sigurno od kako pratim taj grand slam je bilo polufinale Nadal-Djokovic i vi to stavite tek ovako uz put pa vi pojma o izvjestavanju nemate bas...Nadal je usao u historiju covjek ima najvise pobjeda na Roland Garrosu od kako se taj turnir igra i vi ovako to zakacite pa vi ste idioti bas.Cestitke Nadalu po meni je on bolji teniser od Djokovica jer covjek je masina poslije toliko ozljeda opet se vratiti u ovakvome stilu to ne moze niko,a Ferrer je sjajnom igrom zasluzio ovo finale.
Logicno da nece biti vijesti, jer da je dokovic pobjedio to bi bilo na naslovnici, a ovako nista, pa ispratili ste dokovica od prvog kola, sto ga niste ispratili i u polufinalu, jel vas to sramota napisati da je izgubio, a ne ovako njegov poraz spontanto ovdje ubaciti..sram da vas bude..
nema posebne vijesti za Nadala :O cccc pa lik je najbolji :)
Koji ste vi iz Klix-a, retardi pa nema kod vas vijesti da je Nadal pobjedio dokovica, da ce 8 put zaredom igrati finale, to vam malo zao sto je izgubio, ili nema ni u jednim novinama iz RS ili Srbije o porazu pa da kopirate, jel vam tesko postaviti sliku nadala i napisati par rijeci..ili je mozda neki Srbin (navijac Nadal) urednik, i veliki fan politicara iz RS i one njihove Aleksandre..
Ferrer je zaslužio grand slam. Odličan teniser.