Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Internacionalac sa top komentarom: tuzno, zalosno, istinito uz tebe smo damire
hahahahahahahahha kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeee hahahahahahaahahahahahahahah
INTERNACIONALAC JE DERPE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepo bi bilo da je pobijedio, ali nije toliko strasno ni sto je izgubio, naime, ne bi covjek mogo ostat od komentara jer mnogi bi svrsvali po klixu.
Ovaj lik je prije mjesec dana otreso i Nadala i Federera. Tako da jedino mogu reci bravo Damire, odigrao si dobro al falilo je malo srece u tie bejku. Bice bolje dr put.
Izvini, ali ovaj lik Federera nije nikad u životu dobio i ima H2H s njim 0:10, a Nadala je posljednji put dobio 2010. godine. Ove godine nije igrao ni s jednim, ni s drugim..
Sve je stvar sponzora i trenera. Čilić je bio presmijesan teniser, Aldin Šetkić ga je na svakom turniru u BiH cijepao redovno, ali onda dodjose sponzori, pare treneri i Cilic postade 14-ti na svijetu. A Šetkic nije imao pare ni trenere, pa je isao tramvajem na trening i tu je sada gdje jeste, nazalost
Zmajevi se vole I kad pobjedjuju I kad gube. Glavu gore,Dzumi,legendo nasa !
Džumbur
Samo nastavi i budi uporan,budi najbolji ;)
kmeeeeeee
Samo polako, citam svakakve komentare ovdje, pa ne mozete ocekivat od Damira da odmah na pocetku karijere bude u rangu Djokovica, tako reci ovo je njegova prva godina medju elitom, i plasman na dva roland garrosa je ogroman uspjeh, posebno kad se uzme u obzir u kakvim je uslovima i u kakvim uslovima dan danas damir dzumhur radi. Samo polako i strpljivo, mozda jednog dana i dodje veliki rezultat, bitno je da nastavi naporno raditi i vjerovat u sebe. Siguran sam da moze dospjet u top 50 svijeta za koju godinu, sto bi bio veliki uspjeh. Sve najbolje momak u karijeri! Zacepi ovim hejterima usta! I eto kakav smo mi narod, umjesto da se bodri momak koji je tako reci na pocetku karijeru, mi ga samo ismijavamo, odvratni komentarni i bezukusni! Bagro i onda se pitamo ZASTO NIKO NE MOZE USPJETI U BOSNI, ONAJ KO JE OVDJE ODRASTA??? Pa kako ces uspjet u bosni??? pokusas napraviti nesto a narod te ismijava i vice ti svasta, budala ovo ono na tvoj mukotrpni rad,,, i cudimo se ovim poplavama pih!!!
kmeee
Šteta bas, iako je i ovo ogrmona uspjeh. Damiru bi trebali sada jaki sponzori i dobar trener. Ne moze ga vise stari trenirati
čuj sponzor pa nije niko lud da plaća talašika igrače
ZAdnjih godina,navijati za SArajevo ili bodriti DAmira Dzumhura znaci ili biti veliki glupson,ili mazohista.
kažem ja svojim susjedima bošnjama.. dzumhur nije ni prosječan igrač, i pitam kada će osvojiti neki turnir a da nije brčko ili kiseljak. ali ne, ispade on veći igrač od federera. cc jeste objektivni u pm. posreći mu se da uđe na glavni turnir, ili mu protivnik padne u komu i to je to.
tako je sve si u pravu
ti imaš običaj reći, "prosječan igrač". e ovaj nije ni prosječan .
Nisam u mogucnosti ni da navijam s tribina tako da nemam sta na ovo komentarisati momku svaka cast kad je se izborio da stigne i ovdje gdje je sad bitno je ucestvovati
kmeeeeeeeeeee
Pa ***u Djumhure ili se bavi tim sportom ili nemoj. Ako hoces, onda treniraj kao majmun, nabildaj se malo, ako neces, a ti cistiti Doboj, dobiti ces i "Noz zicu Srebrenicu" od komsija Vlaha kao tuzlanski studenti.
kmeeeeeeeeeeeeeeee
Bas bi volio da vidim kakav retard stoji iza ovog nicka kikser, posao mu da sere po klixu
jarane 10 maraka po satu pa ti vidi računicu kmeeeeeeeeeee
Nadam se da te neko placa inace....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je Bašić? Ovaj je talašika.
on je još veća talašika
stavio sam 300 000 evura na lopeza kmeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee
Ti nikad 300 eura nisi vidio.
naravno da jesam babo mi je u kantonalnoj vladi imamo parako po kantona kmeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)