Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvatam da ljudi ne mogu protiv srca - ali nemojte vrijedjati svoj razum i inteligenciju (nebitno kolika je) i priznajte makar sami sebi, a kud cete boljeg i lakseg trenutka od ovoga: OVO JE NAJBOLJI TENISER KOJI JE IKADA HODAO KUGLOM ZEMALJSKOM, COVJEK KOJI JE DOSAO NAJBLIZE SAVRSENSTVU U POSLU KOJIM SE BAVI!, TATA SVOG ZANATA, GOSPODIN I VELIKI COVJEK!!
Najbolji svih vremena
Ne vjerujes ti to
http://adf.ly/AWoF6
4 COMMI Opet se k.u.r.ci.s COMMI kakv si ti maloljetni bilde. Commi da Bog da ti Konj K.r.v.a.v.im k.u.r.c.e.m. g.u.z.i.o. t.r.u.d.n.u. s.e.s.t.r.u. .n.a. m.a.j.c.i.n.o.m. g.r.o.b.u.
Ovo je nesto najbolje sto se desilo BiH 24% poslije Daytona and Angeline,BiH sport 24% na celu sa Rogerom uspio je prestici tenisaca iz zemlje nasih predaka i potisnuti ga na daleko 2 mjesto.Ovo je naj veci uspijeh BiH sporta veci cak i od popularne sjedecke odbojke.Sa odusevljenjem primamo cinjenicu da se predstavnik nasih predaka nije godinu dana pomakao dalje od prvog mijesta.Sa prasnjavim i.konama na tavanu koju su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju zubima,klicimo cuvenoj izjavi cara Murata: ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice
@ares.kane U pravu si. Nema vecih Turaka od Srba, kao sto nema ni poganije sorte od poturica. A znas i zasto. To je otpadak naroda sa ovog prostora. :-)
KOJI SU BOLESNICI OVI ISLAMOFASISTI,TO JE ZA PROUCAVANJE.TOLIKO STE JADNI I CEMERNI,NEZNAM DALI DA VAM SE SMIJEM ILI DA VAS ZALIM.FEDERER JE ZASLUZENO TRENUTNO BROJ JEDAN ALI BRZO CE SE DOKOVIC VRATITI NA TU POZICIJU.UOSTALOM BITI PRVI ,DRUGI ILI TRECI NA SVIJETU U JEDNOM SPORTU KAO STO JE TENIS JE SASVIM SVEJEDNO.BOLI VAS CINJENICA STO JE JEDAN SRBIN U SAMOM VRHU A STO NIKADA NI JEDAN BOSNJAK NECE BITI.TO JE VEC STVAR GENETIKE.
nema vecih turaka nego vlaha...a znas i zasto :-)
@ares.kane Pa sto protiv svojih turaka? :r
@HERCEGOVAC sto ce DZOKOVIC KOD DOD.IKA??? i srbi i hr.vati i bošn.jaci znaju koju retoriku DO.DIK PREDSTAVLJA? zasto NOLE DOLAZI U BOSNU U POLITIČKU POSJETU ON JE SPORTAŠ ZASTO NIJE DOSAO NA NESTO VEZANO ZA TENIS...HUMANITARNOST...POSLOVNO...BILO STA A NE DOLAZI FRAJER U POLITIČKE SVRHE MILOR.ADA DO.DIKA E ZATO NA.JE.BE.M MU SE MR.T.VE NANE- ZNAČI DA JE ČE.T.NIK I NAVIJAM ZA SVE SAMO PROTIV NJ.EGA TU.RČ.INA
mi turci smo te rodili,ti si nasa krv, harali smo ovom smrdljivom evropom i opljackali je tako sto i sad trosimo novce od evropljana. samo sto ste vi srbi toliko bolesni, mislim ne samo srbi nego i hrvatici sve sto ima kriz je IIZDAJNICKO. HRVATI I SRBI SU TOLIKO PLASLJIV NAROD, jedinu recenicu koju su izgovarali jeste turci predajte oruzje necemo vam nista.
Bosanci iznenađujete me iz dana u dan! zar toliko mrzite ostala narode oko sebe? Novak više nije prvi na ljestvici ali i dalje je jači nego što će ikad neki bosanac biti! Novak je srbin ali nije četnik! to je velika razlika,meni je drag i on spada u najbolje tenisače svjeta
@becker Ja nisam fan Rogera Federa već je on za mne najbolji svih vremena a da sam fan to znaci da lijepim njegove postere i tražim autograme i td..... u Hamburgu 2007 sam uživo gledao finale Federer - Nadal i Federer je osvojio treci set 6:0 na sljaci Nadal tu nije doslovno ništa mogao da uradi ali mu se revanširao naredne godine ... Uspjeh jet ključ ali Federer je svoj uspjeh postigao svojom igrom koja se ne bazira na snazi kao kod Nadala već na ljepoti još ga čini velikim što je humanista pomaže gladnima i što je godpodin ... A u finalu 2008 i u Australiji Nadal se namucio baš ... A Nadal ne odgovara Federeru kao i njemu Nole shvataš svako ima svoju ahilovu petu ali Federer je opet kralj tennisa da budeš kralj moraš biti dobar nasvim vrstama podloge a Federer je pobjeđivao svoje protivnike sa najljepsom igrom Federer je osvojio Australio odmah nakon toga 2010 godine ali opet ti kažem razlika između godina federera i Nadala?
A šta će meni tvoj mail i ne seri da si žensko ja mislio neki odvratni mudžahedin koji se krije iza ženskog imena?
moze li jedna isfrustrirana, bolesna zena da komentarise na ovom portalu? molim vas, pustite me da lijecim svoje komplekse i frustracije. uzrok svega toga su Srbi pa mi dozvolite da sebi dam oduska.
A sto jednostavno ne pitas za mail i gotovo:) Ajd, idem fenirati kosu pa na spavanje... poz